Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 30.11.2023

Tomas Ledin esiintyy suurkonsertissa Pietarsaaressa ensi kesänä

Ruotsalaisen popin elävä legenda Tomas Ledin saapuu Pietarsaaren Koulupuistoon lauantaina 17.8.2024 suurkonserttiin. Yli 40-vuotisen uran tehnyt muusikko on esiintynyt Pietarsaaressa viimeksi vuonna 2015. Ledinin paluuta vahvasta kulttuuritarjonnastaan tunnettuun kaupunkiin on odotettu jo yli kahdeksan vuoden ajan.

Sinfoniaorkesterivuoden jälkeen Ledin tekee paluun juurilleen

Kuvassa on Tomas Ledin istumassa rennosti sisätilassa olevilla rappusilla.  Niillä on leveä punainen matto harmailla portailla. Kaiteissä on harmaat koristeelliset kaidetolpat.

Kuva: Live Nation

 

Ruotsin kaikkien aikojen tunnetuimpiin artisteihin kuuluva Tomas Ledin lähtee ensi kesänä kiertueelle Vapendragarna -kokoonpanonsa kanssa. Kiertueella soivat Ledinin tunnetuimmat kappaleet, joihin kuuluvat mm. Sommaren är kort ja En del av mitt hjärta, perinteisesti kitaroiden ja rumpujen säestämänä. Kesäkiertue käynnistyy 16.7.2024 Norjan Landesundista, josta se jatkaa matkaansa läpi Ruotsin ja päättyy Suomen Pietarsaareen 17.8.2024.

”Tulevana kesänä haluan tehdä paluun juurilleni. Odotan innolla valoisia kesäiltoja ja kohtaamisia yleisön kanssa. Ja tottakai, kaikki hitit ovat mukana. Lisäksi luvassa on myös kokonaan uutta musiikkia tulevalta albumiltamme”, paljastaa Ledin.

Pietarsaaren lisäksi kiertue saapuu myös Tammisaareen ensi kesänä. Molemmat Suomen konsertit järjestää suomalainen tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productions Oy. Yhtiön toimitusjohtaja ja promoottori Tommi Mäki kertoo, että Pietarsaarta on harkittu jo pitkään yhtenä uutena suurkonserttien tapahtumapaikkana.

“Nyt tarjoutui hieno mahdollisuus laajentua upeaan kultuurikaupunki Pietarsaareen yhdessä Ruotsin tunnetuimman artistin kanssa. Otamme Pietarsaaren tapahtumakentän nöyrin mielin ja innoissamme haltuun, lisää on luvassa. Toivotamme kaikki ruotsinkielisen musiikin ystävät yli kielirajojen tervetulleeksi kesäiseen konserttiin Skolparkeniin. Skål kesälle!"

https://nordiclive.fi/tomas-ledin-esiintyy-suurkonsertissa-pietarsaaressa-ensi-kesana/