Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 30.01.2023

Saara Kotkaniemen ja Nicola Perot’n tähdittämä ihmissuhdedraama Villi leikki elokuvateattereihin syksyllä

Turun saaristossa kuvattu, parisuhteen sisäisiä valtasuhteita arastelematta käsittelevä ihmissuhdedraama Villi leikki (kansainväliseltä nimeltään Power of Love) saa valtakunnallisen elokuvateatteriensi-iltansa ensi syksynä. Saksalaisen Jonas Rothlaenderin ohjaamasta elokuvasta on nyt julkaistu ensimmäinen still-kuva.

Kuvassa ovat Saara Kotkaniemi ja Nicola Perot lähikuvassa makaamassa ja he ovat vastakkaisissa suunnissa ilman vaatteita. Kuva on heidän yläosastaan.

Kuva: Julia M. Müller, StickUp Filmproduktion

 

Kuvassa nähdään elokuvan pääpari Saara ja Robert (Saara Kotkaniemi ja sveitsiläinen Nicola Perot), jotka lomaillessaan kesäisessä Turun saaristossa aloittavat kiehtovan roolileikin koetellakseen parisuhteensa sisäisiä valtasuhteita. Viaton kokeilu yltyy kiihkeäksi valtataisteluksi, jossa sekä Saara että Robert joutuvat kasvokkain synkimpien puoltensa kanssa.

Saksalais-suomalaisena yhteistuotantona valmistuvan intiimin draaman on ohjannut Suomessa asuva saksalaisohjaaja Jonas Rothlaender. Elokuvan  sivuosissa nähdään Outi Mäenpää, Timo Torikka, Elmer Bäck ja Cecilia Paul. Elokuvan tuotannosta Suomessa vastaa Mark Lwoff ja Misha Jaari ansioituneesta tuotantoyhtiö Bufosta. Elokuvan päätuottajana toimii saksalainen StickUp Filmproduktion (tuottajat Julia M. Müller, Luisa Leopold, Dennis Schanz ja Luis Singer).

Elokuvaa ovat rahoittaneet Suomen elokuvasäätiö, German Federal Government Commissioner for Culture and Media (BKM), Medienboard Berlin-Brandenburg, German Federal Film Fund, Eurimages ja Länsi-Suomen elokuvakomissio, ja se on toteutettu yhteistyössä Ylen sekä Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB)/Arten kanssa. Elokuvan kansainvälisestä myynnistä vastaa The Yellow Affair, ja elokuvan levityksestä Suomessa vastaa B-Plan Distribution.