Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 17.09.2019

Suvi Teräsniska toivotulle Ihmisen poika -konserttisalikiertueelle

Suvi Teräsniska lähtee ensi vuoden alussa toivotulle Ihmisen poika -konserttisalikiertueelle. Hän julkaisi elokuun alussa oman versionsa Yö-yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika. Kappale oli Suvin edesmenneelle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille erityisen rakas.

Kuvassa on kasvokuva Suvi Teräsniskasta. Hänellä on musta pitsipusero ja pitsikangasta roikkuu molemmista ranteista.  Teräsniska hymyilee ja katse on alaspäin.  Kuvan tausta on vaaleanruskea ja kuvan sävy on ruskea.

Kuva: Warner Music Finland

 

-Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Siksi päätin myös surutyönä itselleni tehdä kiertueen, jolla esitän minulle rakkaita Yön lauluja. Saan samalla itsekin purkaa ikävääni laulamalla ja kertomalla omia tarinoitani Yö-yhtyeen musiikista ja sen merkityksestä elämääni. Kiertueella haluan kunnioittaa itselleni rakkaita ihmisiä Yö-yhtyeen taipaleen varrelta. Matkan varrelle on mahtunut myös paljon hyviä ja iloisia asioita, joten toivon että konserteissa ei pelkästään vellota surussa vaan voidaan myös nauraa,  Suvi sanoo.

Suvi Teräsniska - Ihmisen poika
La 15.2.  Pori, Promenadisali
La 22.2.  Kouvola, Kuusankoskitalo
Su 23.2.  Järvenpää, Järvenpää-talo
Pe 28.2.  Kuhmo, Kuhmotalo
La 29.2.   Joensuu, Carelia-sali
Pe 6.3.  Mikkeli, Mikaeli
La 7.3.  Lahti, Sibeliustalo
Pe 13.3.  Turku, Logomo
La 14.3.  Espoo, Tapiolasali
Pe 20.3.  Hämeenlinna, Verkatehdas
La 21.3.  Jyväskylä, Paviljonki
To 26.3.   Kokkola, Snellman-sali
Pe 27.3.  Oulu, Madetojan sali
La 28.3.  Kuopio, Musiikkikeskus
Su 29.3.  Kuusamo, Kuusamotalo
Pe 3.4.  Helsinki, Kulttuuritalo
La 4.4.  Tampere, Tampere-talo

Suvi haluaa olla mukana auttamassa vähävaraisia lapsia ja lapsiperheitä, joten siksi osa lipputuotoista menee Hope ry:n toiminnan ja erityisesti pienten lasten tukemiseen.

Suvi Teräsniska julkaisi levyllisen Yön kappaleita vuonna 2013, kun tribuuttialbumi Hän tanssi kanssa enkeleiden ilmestyi. Kunnianosoituksena Olli Lindholmille Suvi julkaisee myöhemmin tänä vuonna jatko-osan rakastetulle tribuuttialbumille.

-Minulle on kunnia-asia päästä taltioimaan Yön lauluja, jotka ovat muodostuneet itsellenikin rakkaiksia näiden vuosien aikana, Suvi sanoo.

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.