Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 22.09.2023

Portion Boys julkaisi odotetun debyyttialbumin Dynastia, joka on ylittänyt jo ennakkoon triplaplatinarajan

”Tämä albumi on meidän kiitos ja ylistys koko meidän rakkaalle yhteisölle johon kuuluu fanit, bändin jäsenet, kiertuecrew ja kaikki ketkä ovat mukana matkassa jollain tavalla”

Kuvassa ovat Portion Boysin viisi jäsentä laivan takakannella valkoisissa kylpytakeissa , jossa on turkooseja sohvia ja grille sekä edessä pieni koira.  Taustalla vasemmalla hyppää kaksi delfiiniä ja taustalla näkyy kaupunkia ja veneitä.

Kuva ja grafiikat: Ari Myllymäki

 

Portion Boys juhlii albumin julkaisua erikoiskeikalla Kauhajoen IKH Areenalla 30. syyskuuta ja Dynastia Tour -kiertue jatkuu koko loppuvuoden.

Suomen suosituin bilebändi, jo yli 10-vuotisen ja edelleen jyrkässä nousukiidossa olevan uran tehnyt Portion Boys julkaisi tänään odotetun debyyttialbumin Dynastia. Albumi sisältää jo aiemmin julkaistut hitit Vauhti kiihtyy, Samaa taivasta katsotaan, Kyläbaari, Nautin elämästä, Elämän ABC, Seksi Seinäjoella ja Tilipäivä sekä 4 täysin uutta kappaletta. Albumi on ylittänyt jo ennakkoon 60 miljoonan striimin eli triplaplatinan rajan. Portion Boys juhlii albumin julkaisua erikoiskeikalla Kauhajoen IKH Areenalla 30. syyskuuta ja Dynastia Tour -kiertue kestää koko loppuvuoden.

Dynastia-albumi on yhtyeen kunnianosoitus kaikille pitkän uran varrella mukana olleille: ”Tämä albumi on meidän kiitos ja ylistys koko meidän rakkaalle yhteisölle johon kuuluu fanit, bändin jäsenet, kiertuecrew ja kaikki ketkä ovat mukana matkassa jollain tavalla. Me ei oltais mitään ilman meidän faneja ja tuntuu että kaikista meidän mukana olevista on muodostunut meille suuri ja tärkeä perhe. Kiitos teille jatkuvasta tuesta ja voimasta mitä annatte!” bändi kertoo.

Portion Boys on positiivisuudellaan ja vilpittömyydellään raivannut tiensä yhdeksi Suomen tämän hetken kuunnelluimmista bändeistä. Viimeiset vuodet ovat tuoneet mukanaan hittejä niin Spotifyssa kuin radioissa ja Suomi on kierretty moneen otteeseen. Osallistuminen ja toiseksi sijoittuminen tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa nosti yhtyeen entistäkin isomman yleisön eteen. Yhtyeen UMK-kappale Samaa taivasta katsotaan on ollut Suomen radiolistalla yli puoli vuotta ja top 10:ssä 12 viikkoa.

Vuonna 2010 perustettu Portion Boys teki lopullisen läpimurron koko kansan tietoisuuteen jättihitillään Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo, jota on kuunneltu huikeat lähes 20 miljoonaa kertaa. Yhteensä Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 180 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 80 miljoonaa.

Dynastia tour
16.9. Turku, Ankkurit irti
22.9. Kuopio, Sawohouse
23.9. Tampere, Särkänniemi
27.9. Yksityistilaisuus
29.9. Jämsä, Himos Areena, Iskelmän synttärit
30.9. Kauhajoku, IKH Areena (levyjulkkaribileet, ikärajaton)
3.10. Yksityistilaisuus
7.10. Hankasalmi, Revontuli
10.10. Yksityistilaisuus
13.10. Karkkila, Konepajahalli
27.10. Kajaani, Kajaanihalli, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
28.10. Joensuu, Joensuu Areena, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
4.11.  Helsinki, Messukeskus
10.11. Lahti, Messukeskus, XXL Mössö
11.11. Yksityistilaisuus
17.11. Oulu, Pikkujoulu Piknik
18.11. Jyväskylä, Paviljonki Pikkujoulucircus
23.11. Yksityistilaisuus
24.11. Ikaalinen, Spa & Resort, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
25.11. Vantaa, Energia-areena, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
25.11. Salo, Salo-halli, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
1.12. Peurunka, Peurunka Areena
2.12. Eura, Urheilutalo, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
5.12. Hyvinkää, Wanha Areena, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
8.12. Joensuu, Kimmel
9.12. Kiuruvesi, Peltohovi
15.12. Rovaniemi, Lappi Areena, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
16.12. Kuopio, Kuopio-halli, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut
16.12. Kouvola, Lumon-areena, Vauhti kiihtyy 2.0. Pikkujoulut

https://portionboys.fi/fi