Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 24.08.2023

Meiju Suvas ensimmäiselle konserttisalikiertueelleen marraskuussa - viettää samalla 40-vuotistaiteilijajuhlaansa

Suomalaisen iskelmän kestosuosikki Meiju Suvas lähtee uransa ensimmäiselle konserttisalikiertueelle marraskuussa. Hän juhlistaa samalla Tää onnea on -nimisellä neljän konsertin kiertueellaan 40-vuotistaitelijajuhlaansa. Tää onnea on -kiertue alkaa 15. marraskuuta Porista edeten 16.11. Saloon, 17.11. Hämeenlinnaan ja päättyen 26.11. Jyväskylään.

 

Kuvassa on Meiju Suvas kasvokuvassa ja hänellä on tummat, pitkät hiukset. Hänen kasvonsa ovat hieman sivuttain.

Kuva: MagnumLive

 

Meiju Suvaksen ura alkoi jo 1980-luvulla Finnhitsien aikakaudella. Hänen ensimmäinen diskosinglensä, Tahdon sinut, kiidätti Meijun tähtitaivaalle. Hänen sen jälkeinen hittiputkensa on jatkunut katkeamattomana sisältäen laulut Pure mua, Kova duuni on rahaa, Viet itsekontrollin, Kaunotar ja Kulkuri, Muukalainen, Ystäväsi aina ja monet muut.

– Aika on kulunut niin nopeasti, että tuskin olen huomannut kokonaisten 40 vuoden jo menneen ensimmäisistä levytyksistäni. Erityisen hienoa on ollut saada huomata, että monet vuosien takaisista lauluistani ovat yhä yleisön suosikkeja. Nyt pääsen vieläpä laulamaan niitä ensimmäistä kertaa konserttisalessa, Meiju Suvas toteaa.

Suvas on julkaissut 13 albumia, joista neljä on myynyt kultaa ja kaksi platinaa. Viime syksynä Meiju loisti Vain elämää -TV-ohjelmassa esittäen muun muassa kappaleet Tytöt tahtoo pitää hauskaa ja Tääl on niin kuuma. Myös Tähdet tähdet -TV-ohjelma viime keväänä toi tämän monitaiturin ruutuihin koko kansan iloksi.

Kiertueen tuottaa MagnumLive.

Ke 15.11. Pori, Promenadikeskus
To 16.11. Salo, Teatteri PRO Vinssi
Pe 17.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
Su 26.11. Jyväskylä, Paviljonki