Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 14.06.2024

Meiju Suvaksen Villiäisessä fiittaa Sami Hedberg

Sähinkäinen, Meiju Suvas, on päästetty irti discopallojen alle. Juhannuksen alla julkaistaan disco-cover, jonka moni muistaa takavuosilta iskelmätähti Kicke Paanasen hittinä. Villiäinen on saanut uuden muodon. Kappaleeseen kutsuttiin yllätysfiittaaja, Sami Hedberg.

Kuvassa ovat kasvokuvassa Sami Hedberg vasemmalla ja Meiju Suvas oikealla aurinkolasit päässään.  Hedbergillä on leukapartaa. Taustalla on viherkasvi ja valkoista hyllyä.

Sami Hedberg ja Meiju Suvas. Kuva: Meijun kotialbumi/arkisto

 

– Tämä kappale vaati sen, että Samin piti olla mukana, ja että siitä saatiin hieman erilainen. Sami toi sen pilkkeen kappaleeseen, riemuitsee Meiju. – En varmaan olisi ilman hänen mukaantuloa tätä Magnum Music -levy-yhtiön mulle ehdottamaa kappaletta levyttänyt.

– Tähdet tähdet -ohjelmassa tutustuimme Samin kanssa paremmin ja meistä on tullut kavereita. Vieraillaan mm. toistemme tilaisuuksissa. Ja törmäillään toki muutenkin. Olen aina sympatiseerannut Samia ja arvostanut hänen monipuolisuuttaan.

Biisin käsittelyssä Meiju ja tuottaja Sami Aalto ovat hieman päivittäneet tekstiä tähän päivään. Räppiosuuden tekstistä vastaa Sami Aalto.

– Nyt Mr. Hedberg on se mun villiäinen. Sami on hulvaton heittäytyjä. Toki olen pistänyt merkille, että hän on myös tosi loistava laulaja kaiken muun viihdeosaamisen lisäksi. Sami sai just sen oikean fiiliksen tähän, Meiju iloitsee.

Sami Hedberg iloitsee mukana olosta: – Oli kyllä mahtavaa päästä tekemään tämä projekti. Meiju on upea artisti, ja on ollut myös hienoa ystävystyä hänen kanssaan. Olin todella, siis todellakin tosi otettu, kun minua tähän mukaan pyydettiin. Kun Meiju pyytää, niin silloin pitää toimia!

– Nyt jo edesmenneen Kicke Paanasen tunsin kyllä menneiltä vuosilta, mutta itselleni ihan uusi tuttavuus oli tämä biisi. Tällainen siitä nyt tuli, mitäs tykkäätte?, kysyy Meiju, joka muuten nähdään tänä vuonna Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa.

https://magnummusic.fi/