Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 04.03.2021

Haloo Helsinki! julkaisi musiikkivideon uuteen singleen ”Piilotan mun kyyneleet”

Musiikkivideolla nähdään otteita tulevasta ”Odotus”-elokuvasta, jossa kappale myös kuullaan.

 

 

 

 

Haloo Helsinki! on julkaissut musiikkivideon uuteen singleen ”Piilotan mun kyyneleet”. Kappale on toinen single myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta yhtyeen seitsemänneltä albumilta. ”Piilotan mun kyyneleet” nousi suoraan julkaisupäivänä Spotify-listan sijalle #1. Haloo Helsinki! päätti 2,5 vuoden keikkatauon esittämällä kappaleen lauantaina Ylen UMK-finaalissa.

Kappaleen musiikkivideo on tehty yhteistyössä Aku Louhimiehen, Janne Kilpeläisen ja Elias Ryynäsen kanssa. Biisi kuullaan myös Louhimiehen uusimman elokuvan "Odotus" tunnuskappaleena, ja video on yhdistelmä elokuvaa ja bändin jylhissä Pohjois-Norjan vuoristomaisemissa kuvaamaa materiaalia.

Haloo Helsinki! on tehnyt yhteistyötä Aku Louhimiehen kanssa aiemminkin: ”8-pallo”-elokuvassa kuultiin ”Vapaus käteen jää” -kappale, ja Louhimiehen ohjaamalla ”Tuntematon” -musiikkivideolla yhtye nähtiin ”Tuntematon sotilas” -elokuvan tunnelmissa.

 

Kuvassa on HalooHelsinki! seisomassa hiekkaisella aukealla, jonka takaosassa on kalliota.

Kuva: Marek Sabogal

 

"Meille on ollut koko uran ajan tärkeää, että musiikkivideoiden lokaatiot vahvistavat biisiemme tarinoita. Kalliot ovat vahva teema tässä biisissä ja siksi halusimme videolle mukaan henkeäsalpaavan kaunista vuoristomaisemaa. Oli myös mahtavaa saada Aku jälleen mukaan yhteiseen tekemiseemme. Näkemyksemme synkkaavat jälleen kerran", Haloo Helsinki! kertoo videosta.

"Odotus -elokuva on intiimi rakkaustarina, jossa on samoja tunnelmia kuin eeppisessä ”Piilotan mun kyyneleet” -biisissä. Odotamme innolla että yleisö pääsee taas elokuvateattereihin näkemään elokuvamme", Aku Louhimies kertoo.

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 250 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 12 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Lady Domina”, ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”.