Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 17.03.2020

Happoradion uusi single syntyi surusta ja lohdusta

Happoradion hitti Tehdään jotain kaunista saa odotettua jatkoa, kun yhtyeen uusi single Silta julkaistaan Akin päivänä 20. maaliskuuta.

Kuvassa on Happoradion jäsenten kasvokuvia ja ne on sijoitettu mustalle pohjalle.

Kuva: Warner Music Finland

 

- Viime vuosi oli melko musta ja suruntäyteinen, sillä koimme perhepiirissä heti alkuvuodesta ison ja yllättävän menetyksen. Sen seurauksena tuli pohdittua paljon surua ja lohtua. Samalla syntyi kappale nimeltä Silta, Happoradion laulaja Aki Tykki sanoo.

Yli vuosi sitten julkaistu Tehdään jotain kaunista on keikkunut edelleen radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa. Sekä sen että uuden singlen on tuottanut Jukka Immonen.

Seitsemän studioalbumia julkaisseen suomirockin kärkikastiin kuuluvan Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta, Valopallo ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017.