Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 23.05.2021

Ella Lymi julkaisi häpeilemättömän singlen Seksii,huumeit, rahaa ja autoi

Laulaja-lauluntekijän kappale  elokuvast Vuosisadan häät kertoo surun ja yksinäisyyden täyttämisestä juhlimisella.

 

Kuvassa on Ella Lymi valakoisessa pörröhatussa ja valkoisessa hihattomassa puserossa ja hän pitää päässää olevia aurinkolaeja vasemmalla kädellään ja katsoo niiden yli.

Kuva: Kaiku Entertainment

 

Rohkeista lyriikoistaan tunnetun laulaja-lauluntekijän Ella Lymin tarina jatkuu juuri julkaistulla uudella singlellä Seksii, huumeit, rahaa ja autoi. Kappaleen ovat tuottaneet maamme kärkituottajiin lukeutuva Jurek sekä Lymin aiemman Mua sattuu -singlen tuotannosta vastannut Jukka Jahnukainen.
 
”Tää on biisi ilosta ja juhlasta, mutta samaan aikaan valtavasta yksinäisyydestä ja surusta. Halusin tän olevan häpeilemätön ja paljas”, kertoo artisti Ella Lymi.

Lymin kappaleista paistaa läpi tekstien omakohtaisuus ja rehellisyys sekä itselleen että kuulijalle. Näyttelijäntyön kandidaatiksi tänä keväänä valmistuneen multitalentin mielestä asioita ei pidä kaunistella, kun on kyse taiteesta.

”Joku joskus sanoi, että silloin, kun hävettää, on jonkun totuuden äärellä. Niin ehkä taiteen tekemisessä pyrin totuuden löytämiseen. Mun mielestä taiteilijat ovat häpeän ammattilaisia. Häpeämme muiden puolesta ja siinä samalla rikomme tabuja. Koen myös, että suorapuheisuus on samalla mun lahja ja kirous. Ehkä tässä biisinkirjoittamisessa enemmän kuitenkin lahja”, taiteilija summaa.

Seksii, huumeit, rahaa ja autoi kuullaan myös Marja Pyykön ohjaamassa ja Outi Mäenpään tähdittämässä elokuvassa Vuosisadan häät, joka saa ensi-iltansa syksyllä 2021. Vuosisadan häät on käsikirjoittanut Aleksi Bardy. Elokuvan ovat tuottaneet Bardy sekä Helen Vinogradov.