Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 20.03.2023

Yö-yhtyeen 40-vuotiskonsertissa yhtyeessä vuosien varrella vaikuttaneita muusikoita

Yö juhlistaa yli 40-vuotista taivaltaan Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 24.3. Lavalle nousee Yö-yhtye Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka, Jari Latomaa, Timo Mynttinen ja Jussi Turpeinen. Lauluja tulkitsevat Suvi Teräsniska, Pauli Hanhiniemi, JP Leppäluoto, Jay Lewis ja Herra Ylppö.

Kuvassa on keskellä Yö-yhtyeen viisi miestä ja Suvi Teräsniska keskellä kuvaa seisomassa. Heidän takanaan on suuri rakennus, jossa on pyöreä torni ja pystysuoria antenneja.

Yö-yhtye ja Suvi Teräsniska. Kuva: Vesa Ranta

 

Konsertissa lavalle nousee myös Yössä aikojen saatossa vaikuttaneita muusikoita kuten kitaristi Jani Viitanen (1981-2000), kitaristi Daffy Terävä (2000-2016) ja rumpali Jukka ’Frogley’ Mänty-Sorvari (1990-2002). Illan aikana luvassa on myös yllätysesiintyjä.

”On hienoa, että saimme mukaan myös soittokavereita vuosien varrelta. Tämä ilta merkitsee meille kaikille yhtyeessä toimineille, bändin taustavoimille ja faneille paljon. Tuntuu upealta olla vihdoin isolla joukolla koossa rakkaan asian, Yön musiikin, äärellä”, kommentoivat odottavin tunnelmin Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka ja Jari Latomaa.

Liki kolmituntinen visuaalisesti näyttävä konsertti on samalla aikamatka Yön koko uraan. Illan aikana kuullaan laajasti hittejä matkan varrelta muun muassa Tia-Maria, Likaiset legendat, Ihmisen poika ja Rakkaus on lumivalkoinen.