Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 29.10.2023

Voi änkeröinen, mitä Sirkus Hepokatissa tapahtuu! Pelle Hermanni ja Hypnotisoija -elokuva ensi-iltaan ennen joulua -katso traileri

Voi änkeröinen! Kohta se tulee valkokankaalle. Pelle Hermanni nimittäin. Mitä tapahtuu Sirkus Hepokatissa, kun hypnotisoija iskee? Tästä trailerista näet esimakua Pelle Hermanni ja Hypnotisoija -elokuvasta; ihanan värikkäästä ja hyväntuulisesta Sirkus Hepokatista ja sen kaikista tutuista kavereista.

 

Kuvassa on Pelle Hermanni oikealla sirkusklovnin asussa, jossa on burgundin  punainen liivi ja valkopohjainen sini-punapilkullinen pusero.  Kiharaisessa päässä on punainen myssy.  Pelle Hermannilla on kädet ojennettuina sivuille. Tausta on violetti.

Kuva: Artista Filmi

Timo Koivusalon ohjaama koko perheen elokuva Pelle Hermanni ja Hypnotisoija tulee ensi-iltaan juuri ennen joulua 22.12.2023. Pelle Hermannina nähdään edellisen elokuvan lailla Vesa Vierikko. Elokuvan tuottaa Artista Filmi ja levittää Aurora Studios. Elokuva on ikärajaltaan sallittu.

Mukana seikkailussa ovat tuttuun tapaan Martti Suosalo, Iina Kuustonen, Hannu-Pekka Björkman, Minttu Mustakallio, Tom Lindholm, Heikki Nousiainen ja Tuija Piepponen sekä lapsirooleissa Milo Tamminen ja Oona Hakanpää. Uutena hahmona hypnotisoijan roolissa nähdään Jari Salmi. Elokuva on kuvattu Porissa, Nakkilassa, Tuiskulassa ja Tampereella kesällä 2022.

Aurora Studiosin levityspäällikkö Mika Laine iloitsee elokuvasta: ”Hykerryttävää saada Pelle Hermanni jälleen valkokankaille! Tämä on värikäs koko perheen elokuva, joka on täynnä hullunkurisia käänteitä. Elokuvassa on ripaus nostalgiaa ja on tärkeää tuoda sirkushahmot tutuksi myös uudelle sukupolvelle.”

 

 

Synopsis

Sirkus Hepokatin väki päättää järjestää Pelle Hermannille suuret yllätysjuhlat, mutta kukaan ei tunnu tietävän, milloin Hermannin syntymäpäivä oikein on. Hänelle ei ole koskaan järjestetty syntymäpäiviä. Syntymäpäiväjärjestelyt saavatkin yllättävän käänteen, kun kilpailevan sirkuksen häikäilemätön johtaja; tirehtööri Tilpehööri, tahtoo Pelle Hermannin oman sirkuksensa vetonaulaksi keinolla millä hyvänsä. Kun metkut Hermannin huijaamiseksi eivät ota onnistuakseen, päättää Tilpehööri ottaa järeämmät kepulikonstit käyttöönsä ja pian Hepokatissa alkaa tapahtua toinen toistaan kummempia asioita. Mitä tapahtuu Sirkus Hepokatissa, kun Hypnotisoija saa sen valtaansa?

Tekijät

Ohjaus ja käsikirjoitus: Timo Koivusalo

Rooleissa:
Vesa Vierikko – Pelle Hermanni
Jari Salmi – Hypnotisoija
Martti Suosalo – Maximilian
Iina Kuustonen – Viola
Hannu-Pekka Björkman – Tirehtööri
Tom Lindholm – Viktor
Minttu Mustakallio – Sylvia
Tuija Piepponen – Äitiliini
Heikki Nousiainen – Isä-Kasperi
Milo Tamminen – Roni
Oona Hakanpää – Julia
Miia Selin – Tarkastaja
Juha Laitila – Hypnotisoitava
Tommi Virhiä  – Tilpehöörin sirkuksen vahtimestari

Kuvaus: Pertti Mutanen
Lavastus: Markku Myllymäki
Pukusuunnittelu: Elinä Vättö
Maskeeraussuunnittelu: Erja Mikkola
Musiikki: Esa Nieminen
Leikkaus: Jyrki Luukko ja Timo Koivusalo
Äänisuunnittelu: Jyrki Luukko ja Olli Pärnänen
Tuotanto: Artista Filmi / Timo Koivusalo
Levitys: Aurora Studios