Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 16.05.2023

Vareslähtö kesään

Odotettu kesäkomediakausi Emma Teatterissa käynnistyy tuota pikaa. Oletko valmis kohtaamaan Turun ykkösetsivä Vareksen? Onko Vares valmiina kohtaamaan sinut? Kyllä on, Naantalissa nähdään 1.6.-12.8.

 

Kuvassa on Kari-Pekka Toivonen puolivartalokuvassa ja taustasta puolet on tummaa ja oikealla on punaisia lyhtyjä.

Kari-Pekka Toivonen. Kuva: Turun Kaupunginteatteri

 

Rakkaus on pahinta huumetta. Sen joutuu toteamaan Vareskin, jonka kovan ulkokuoren alla taitaa sykkiä pesunkestävän romantikon sydän. Luvassa on paitsi ehtaa aamoria, myös kimurantteja rikoksia, jännitystä ja naurua, kun sankarimme koittaa selvittää katoamistapausta. Matkalla tulee vastaan sen verran erikoisia kriminaaleja ja hämärähommia, että herkempi voi saada vaikka nauruhepulin.

Mikko Koukin ohjaama kesäkomedia perustuu Satu Rasilan sovitukseen Reijo Mäen Vares-kirjasta Kolmijalkainen mies. Rooleissa nähdään Kari-Pekka Toivonen, Kaisa Leppänen, Miska Kaukonen ja Tom Petäjä.

Haastattelussa Kari-Pekka Toivonen

Vaarallinen, viekas, vallaton – vai jotain ihan muuta? Näyttelijä Kari-Pekka Toivonen kertoo millaista roolihahmoa hän on työstänyt Emma Teatterissa. Hänen mukaansa kesädekkari tulee olemaan vivahteikas, jännittävä ja täynnä yllättäviä käänteitä. Ja ennen kaikkea hauska.

Lue haastattelu:

https://tkteatteri.fi/tietoa-teatterista/ajankohtaista/haastattelussa-kari-pekka-toivonen/?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Uutiskirje%201652023&utm_medium=email

Emman katsomo on anniskelutilaa ja esityksen ikäraja on 18 vuotta.