Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 08.04.2020

Uusi näyttelijäsukupolvi tähdittää kesän ensi-iltaelokuvaa - katso Edenin traileri

Kesä on vapautta, kesä on kavereiden kanssa hengailua. Kesään kuuluu monella myös ripari, joka ei ehkä ole se elämän paras viikko. Vai voiko se yllättää? Heinäkuussa ensi-iltansa saavan Eden-elokuvan traileri on nyt katsottavissa.

Viikon mittainen rippileiri keskellä kauneinta kesää ja nuoriso koolla. Itsevarma älykkö Aliisa, seurueensa keskipiste Jenna ja hiljainen ja herkkä Panu joutuvat leirillä vastatusten itsensä, muiden ja vähän järjestelmänkin kanssa.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Ulla Heikkilän esikoispitkän Eden-elokuvan yhdessä pääroolissa nähdään Jussi-palkittu Linnea Skog. Itsevarmaa Jennaa näyttelevä Skog odottaa ensi-iltaa ja muistelee viime kesän kuvauksia lämmöllä.

"Roolihahmoni Jenna on aika pissis, mutta oikeasti älykkäämpi mitä luulisi. Jenna ja minä ei olla yhtään samanlaisia, ja siksi oli tosi hauska näytellä häntä, vaikka siinä oli myös haastetta. Odotan innolla ensi-iltaa ja sitä, kun pääsen näkemään kaikki upeat näyttelijät elokuvassa ja voin mielessäni palata ikimuistoiseen viime kesään kuvauksineen", Linnea Skog sanoo.

 

Kuvassa on kolme tyttöä keskustelemassa ulkona.  Keskimmäisenä on päähenkilö Emilia Skog.

Kuva: Sami Kuokkanen / Tekele Productions

 

Muissa nuorten rooleissa Edenissä nähdään muun muassa Aamu Milonoff (Aliisa), Bruno Baer (Panu), Amos Brotherus (Sampo), Jere Ristseppä (Esa) ja Pinja Hiiva (Jutta). Rippileirin aikuisia näyttelevät Satu Tuuli Karhu, Tommi Korpela ja Irina Pulkka.

Trailerin musiikista vastaa Karin Mäkirannan ja Mikko Pykärin muodostama Babel ensimmäisellä singlejulkaisullaan Red Water. Babelin musiikkia kuullaan itse elokuvassa myös enemmän, ja yhtyeen Forever -EP julkaistaan kesän 2020 aikana.

Synopsis:

Viikon mittainen rippileiri keskellä kauneinta kesää ja nuoriso koolla. Itsevarma älykkö Aliisa, seurueensa keskipiste Jenna ja hiljainen ja herkkä Panu joutuvat leirillä vastatusten itsensä, muiden ja vähän järjestelmänkin kanssa. Vanhemmat ovat jossakin kaukana vaatimuksineen, odotuksineen ja juhlajärjestelyineen. EDEN on elokuva aikuistumisesta, vapaudesta ja suurista tunteista - ihmeitä unohtamatta.