Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 20.12.2021

Uuden Kiljuset! -elokuvan kovaääninen perhe saa koko Helsingin sekaisin - katso video

Hyväntuulinen koko perheen elokuva Kiljuset! saa ensi-iltansa 18.2.2022. Elokuvan virallinen trailer on nyt julkaistu. Elokuvan pääosissa nähdään Mimosa Willamo, Ylermi Rajamaa, Hugo Koivulehto ja Nino Kröger.

Koko perheen elokuva Kiljuset! tulee ensi-iltaan 18.2.2022 ja mekkaloiva perhe käy mm. Linnanmäellä juhlistamassa perheen kaksospoikien syntymäpäivää.

Kiljuset Linnanmäellä. Kuva: Tiitus Ptäjäniemi

Kiljuset! -elokuvassa lämminhenkinen, mutta kovaääninen perhe lähtee juhlimaan perheen poikien Mökön ja Lurun syntymäpäivää Helsinkiin. Pulla-koira onnistuu hullunkurisissa olosuhteissa sekoittumaan presidentin koiraan, ja soppa on valmis.

Elokuvan pääosarooleja näyttelevät Mimosa Willamo, Ylermi Rajamaa, Hugo Koivulehto ja Nino Kröger. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Tommi Korpela, Elena Leeve ja Amira Khalifa.

Elokuvan virallinen trailer on nyt julkaistu.

SYNOPSIS

Kiljuset! kertoo mekkaloivasta mutta hyväsydämisestä perheestä, joka pitää yhtä vaikka mitä tapahtuisi – ja vaikka mitä tapahtuu. Perheen kaksospoikien syntymäpäivä kuljettaa Kiljuset Helsinkiin, jossa Pulla-koira vaihtuu vahingossa presidentin koiran kanssa päittäin aiheuttaen yleishälytyksen. Pojat Mökö ja Luru singahtavat pelastamaan Pullaa samalla kun pelottomat isä ja äiti Kiljunen ottavat kaupungin haltuun maalta, mereltä ja ilmasta käsin.