Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 24.10.2019

UIT:n Tukkijoella-musiikkikomedia Riihivuoren kesäteatteriin 2020

Mennyt kesä osoitti, että korkeatasoiselle ammattikesäteatterille on Keski-Suomessa kysyntää. UIT:n ja Muuramen kunnan tavoitteena on nostaa Riihivuori kesäteatterien eliittiin, todelliseksi vetovoimatekijäksi ja matkailuvaltiksi Jyvässeudulle. Pitkän aikavälin kehityssuunnitelmassa katse on tiukimmin ensi kesässä, jolloin UIT tarjoaa  musiikkiteatterin ystäville vauhdikkaan Tukkijoella-musiikkikomedian. Esityksen katsojatavoite on 20.000 katsojaa.

 

Kuvassa on UIT:n näyttelijöitä ja heitä on siinä viisi, kolme miestä ja kaksi naista.  Taustalla on sini-valkoista kesätaivasta ja alhaalla tukkeja.

Kuva: UIT

 

Esitystä tähdittävät Kaisa Hela, Heikki Hela, Sami Hintsanen, Antti Niskanen, Pia Piltz, Niina Sillanpää, Mikael Haavisto, Antti Laukkarinen sekä tanssijat Aleksi Seppänen ja Sanna Hento sekä livebändi.

Ohjauksesta vastaa UIT:n menestyksekkään Kauniin Veeran ohjannut Sari Siikander, koreografina toimii Tanssii Tähtien Kanssa -valmentaja Mikko Ahti. Musiikin sovitukset ovat Timo Kärkkäisen käsialaa.

"Riihivuoren kesäteatterin näyttämölle saadaan ensi kesänä erinomaisen taitava ja nimekäs miehitys, joka saa tulkita sydämensä kyllyydestä Merikannon kauniita alkuperäislauluja, mutta myös näytelmään sovitettuja uudempia hittejä. UIT:n Tukkijoella tulee svengaamaan kuin kuohuva koski. Tukkijoella tulee täyttämään katsomot takuuvarmasti. Henkilökohtaisesti olen erityisen hyvilläni, että saimme Niskasen Antin Pietolan isännäksi esittelemään osaamistaan ja charmiaan. Myös Helan Kaisan (o.s. Mattila) paluu kotiseudulle sykähdyttää", toteaa teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen.

Kärkkäinen jatkaa: "UIT rakentaa parhaillaan alueellista yhteistyökumppaniverkostoa paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tässä työssä uusi myyntijohtajamme Jari Lindström on jyväskyläläisenä avainasemassa."