Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 12.02.2023

Tommi Läntiseltä kaunis video Suudellaan

Tommi Läntiseltä on ilmestynyt kaunis uutuusvideo kappaleeseen Suudellaan, joka on hänen uusi singlensä. Suudellaan on souliin kallellaan oleva voimaballadi, jossa Tommin äänen sävykäs soundi koskettaa kuulijaa. Yksinkertaisen kaunis video korostaa laulun universaalia sanomaa.

 

Videolla vilahtaa kuulijoiden lähettämiä biisin teeman innoittamia valokuvia. Flyygelin äärellä mestaroi Tommin kollega ja hyvä ystävä Marko Kataja. Biisin löydät Elämä kantaa mua -albumilta.

 

Kuvassa on Tommi Läntinen seisomassa huoneessa, jossa on takana flyygeli ja näkyy vaaleata, matalaa kaapistoa ja oikealla osittain teos seinällä.  Siinä on puun runkoja. Kuva on musta-valkoinen.

Kuva: Enni Sofia Jokinen

 

Tommi kertoo kappaleestaan seuraavaa:

Rakkaudelliset teot ovat kaiken hyvän lähtökohta.
Tässä ajassa niiden arvo moninkertaistuu.
Inhimillinen apu, kosketus, halaus, suukko tai
vain tieto siitä, ettei ole jäänyt yksin
voi pelastaa mielen ja elämän.

Tässä biisissä laulan, että suudelmat voivat pelastaa maailman.
Se on romanttinen ja naiivikin ajatus, mutta siinä piilee totuus.
Kaikki inhimillinen hyvä lähtee meistä ihmisistä.
Aluksi vain pienistä teoista ja ajatuksista, jotka voivat kasvaa ajan myötä.
Minä uskon tähän metaforaan ja toivon sen edelleenkin ohjaavan elämääni.
Uskon hyvän voittavan.

Niin kuin miljoonat ja taas miljoonat muutkin odottavat rauhan koittavan.
Siihen asti ja sen jälkeenkin luottaen rakkauden voimaan.
Ja suudelmaan.

Tommista

Tommille viime vuosi on ollut kiireinen. Keikkojen lisäksi hän julkaisi uuden studioalbumin Elämä kantaa mua, oli UMK-kilpailun finalisti sekä osallistui menestyksekkäästi Vain Elämää -ohjelman 13. kauteen sekä useisiin muihin tv-ohjelmiin. Lisäksi hän solmi ohjelmamyyntisopimuksen Warner Music Liven kanssa, mikä kantaa jo tänä vuonna hedelmää muun muassa konserttien ja festivaalien muodossa. Vuosi on alkanut studiossa tuottaja Aki Sihvosen kanssa uutta musiikkia kirjoittaen ja demottaen. Yhteistyö Vallila Music Housen kanssa jatkuu tuotteliaana. Tästä kuulemme tuonnempana.

Tommin tunnettuja hittejä ovat muun muassa Via Dolorosa, Rööperin kuu, Kevät ja minä, Syvälle sydämeen sattuu, Meidän murusia, Elämä kantaa mua sekä Boycott-klassikko klassikko Gotta rock. Kaikkiaan yli kahdestakymmenestä albumista hänelle on myönnetty neljä kulta- ja kaksi platinalevyä.

Elämä kantaa mua -levyn on julkaissut Vallila Music House ja se on saatavana digitaalisten formaattien lisäksi vinyylinä ja cd-levynä.