Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 08.06.2024

Tomi Salesvuo East Funk Attack julkaisee raikkaan kesäbiisin We Are The Party – vieraana Sami Pitkämö - katso video

Rumpali Tomi Salesvuon funk-yhtye East Funk Attack  julkaisee raikkaan kesäbiisin, soulahtavan ja svengaavalla otteella rullaavan We Are The Party -singlen tämän viikon perjantaina 07.06.2024. Syksyllä julkaistavan uuden albumin toinen single esittelee yhtyeen uuden, tiiviin ja iskevän materiaalin linjaa.

 

 

Kuvassa on East Funk Attackin viisi jäsentä puolivartalokuvassa. Heillä on mustia puseroita ja edessä olevalla naislaulajalla on oranssi jakku. Tausta on oranssi.

East Funk Attack. Takana vasemmalla: Ilmari Aitoaho, Matias Kiiveri, Janne Kinnunen. edessä Taru Ratilainen ja Tomi Salesvuo. Kuva: Antti Rintala

 

Kappaleen ovat säveltäneet Tomi Salesvuo ja Sami Pitkämö ja sanoittanut Sami Pitkämö.  Sovitus on Tomi Salesvuo ja Matias Kiiverin käsialaa. Musiikkivideon on kuvannut Lauri Schreck ja tuottanut sekä editoinut Joel Korhonen Noise Medialta.

Biisin idea lähti tällä kertaa Samin ehdotuksesta kirjoittaa jotakin East Funk Attack -bändille yhdessä.

"Ollaan tunnettu Samin kanssa kauan ja tehty vaikka mitä yhdessä musiikin saralla. Koskaan ei kuitenkaan olla kirjoitettu biisiä tällä tavalla yhdessä ja toki alkuun jännitin vähän, tuleeko tästä yhtään mitään. Tammikuisessa lumimyrskyssä Samin kotistudiolla saavutimme kuitenkin hauskasti kesäbiisin tunnelman ja siihen tarvittavan rennon otteen. Biisihän kehottaa kaikessa yksinkertaisuudessaan meitä kaikkia pingoittamaan vähemmän ja rentoutumaan enemmän! Mikä sen parempi hetki julkaisulle kuin kesäporttien avautuminen ja auringon lämpö", Tomi kertoo biisin synnystä. "Oli heti ilmiselvää että halusin Sami Pitkämön myös mukaan kappaleen äänityksiin tuomaan tarvittavaa iskua porukalla laulettuun kertsiin”, hän jatkaa.

 

 

Singlen julkaisee Eclipse Music.

Tomi Salesvuo East Funk Attack
Taru Ratilainen, laulu
Tomi Salesvuo, rummut ja taustalaulu
Matias Kiiveri, kitara ja taustalaulu
Janne Kinnunen, basso
Ilmari Aitoaho, koskettimet ja taustalaulu

Kotimaamme huippurumpaleihin lukeutuvan Salesvuon East Funk Attack yhtyeen neljäs studioalbumi julkaistaan lokakuussa 2024 jonka tiimoilta bändi suuntaa jälleen kiertueelle.

East Funk Attack on esiintynyt Euroopassa vuosien varrella useasti. Tomi Salesvuo toimii myös aktiivisesti rytmimusiikin pedagogina niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän toimii Metropolia ammattikorkeakoulun musiikin tutkinnon lehtorina ja on myös yksi Rockway.fi-verkkopalvelun opettajista.

https://www.eastfunkattack.com