Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 28.06.2023

Tietokirjallista ohjelmaa Vanhan kirjallisuuden päivillä Sastamalassa - Elämäni tietokirjoista kertovat Kike Elomaa ja Jorma Uotinen

Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään perjantaista lauantaihin 30.6.–1.7.2023 Sastamalassa Vexve Areenalla. Teemana on tänä vuonna Jalo kilpa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kuvassa on Kike Elomaa ja hänestä on kasvokuva ja näkyy hieman keltaisen takin kauluksia. Hänellä on vaaleat kiharat hiukset.

Ritva "Kike" Elomaa.  Kuva: Vanhan kirjallisuuden päivät

 

Suomen tietokirjailijat järjestää tietokirjallista ohjelmaa Vanhan kirjallisuuden päivillä sekä perjantaina että lauantaina. Elämäni tietokirjat -haastattelusarjassa tavataan perjantaina kansanedustaja Ritva "Kike" Elomaa sekä lauantaina tanssitaiteilija, professori Jorma Uotinen. Elämäni tietokirjat -sarjassa tunnetut suomalaiset kertovat, mitkä ovat heille kymmenen tärkeää tietokirjaa elämän varrelta.

 

Kuvassa on Jorma Uotinen, josta on puolivartalokuva ja hänellä on musta poolokauluspaita. Kuvan tausta on punainen.

Jorma Uotinen. Kuva: Emmi Sarpaniemi

 

Perjantai 30.6.2023
Vexve Areena, Ratakatu 5, Sastamala
Elämäni tietokirjat. Kansanedustaja Ritva "Kike" Elomaa. Haastattelijana Parnasson vastaava tuottaja Karo Hämäläinen.

Lauantai 1.7.2023
Vexve Areena, Ratakatu 5, Sastamala
Elämäni tietokirjat. Tanssitaiteilija, professori Jorma Uotinen. Haastattelijana viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Vanhan kirjallisuuden päivät pe–la 30.6.–1.7.2023
Vexve Areena, Ratakatu 5, Sastamala (ja Vammalan ammattikoulu, Ratakatu 36)
Vapaa pääsy

Ritva ”Kike” Elomaa on toiminut kansanedustajana vuodesta 2011. Ennen valintaansa eduskuntaan hän teki pitkän uran ammattiurheilijana, yrittäjänä ja laulajana. Hän on mm. päässyt kehonrakennuksen Hall of Fameen vuonna 2001. Hän on myös julkaissut teoksen Aikuisen naisen kunnossapito – Oppaana Kike Elomaa (Anja Schonen ja Seppo J. J. Sirkan kanssa).

Jorma Uotinen on toiminut tanssijana ja koreografina vuodesta 1970. Hän on työskennellyt taiteellisena johtajana mm. Suomen Kansallisbaletissa (1992–2001). Uotinen on saanut useita palkintoja ja kunniamainintoja. Professorin arvonimi hänelle myönnettiin vuonna 2012. Uotinen tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarina.

Vanhan kirjallisuuden päivät pe–la 30.6.–1.7.2023
Vexve Areena, Ratakatu 5, Sastamala (ja Vammalan ammattikoulu, Ratakatu 36)
Vapaa pääsy

https://vanhankirjallisuudenpaivat.com/