Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 24.04.2022

Teatteri- ja elokuvanäyttelijä Malla Collin starttaa artistiuransa uutuussinglellä Märempii unii

Malla Collin tunnetaan teatteri- ja elokuvanäyttelijänä sekä K-Supermarketin mainoskasvona. Hän aloittaa artistiuransa esikoissingellään Märempii unii, joka julkaistaan perjantaina 29.4.2022. Single tihkuu kirkkaiden kesäpäivien mielensisäistä melankoliaa ja haaveita jostakin, jota hänellä ei ole. Malla on sanoittanut ja säveltänyt kappaleensa yhdessä tuottaja Väinö Walleniuksen kanssa ja sen julkaisee Central Line Entertainment.

Kuvassa ovat Malla ollinin kasvot ja hänellä on mikki kädessään. Kuvaa on sävytetty vesimäisellä sinisellä kasvojen päälle.

Kuva: Italo Moncada

 

Malla on työskennellyt useiden vuosien ajan näyttelijänä Rovaniemen teatterissa sekä sivurooleissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten Miia Tervon Aurorassa, Niklas Lindgrenin Huonoissa naisissa sekä ääninäyttelijänä Hullu-hullumpi-ylä-aste-sarjassa. Rovaniemen teatterissa hän näytteli muun muassa yhden päärooleista Kari Väänäsen ohjaamassa Anton Tšehovin Kolmessa sisaressa. Lisäksi Mallalla on sekä kansantanssin että viittomakielen ohjauksen perustutkinto. Tämä kaikki, vaikka on ikää vasta 24 vuotta.

Artistina esiintyminen on tälle kaikelle luonnollinen jatkumo sekä myös kaiken alku. Malla on laulanut ja tehnyt biisejä aina ja niiden aiheet hän poimii elävästä elämästä. Märempii unii -singlestä hän kertoo seuraavaa: ”Biisi syntyi kesäisestä fiiliksestä poiketen keskellä pimeää talvea. Biisin sijaan alussa oli itse asiassa monta eri tekstiä samasta tunteesta, jotka sitten Väinön kanssa kirkastimme yhdeksi. Märempii unii on laulu siitä kivun lakipisteestä, jonka jälkeen kaikki helpottaa. Laulu ikävästä, ihanista muistoista ja siitä ettei, kaikkien ihmissuhteiden tarvitse loppua draamaan.”

Mallan biisit syntyvät yleensä yksittäisen sanan tai lauseen ympärille. Biisit ovat tavallaan tatuointeja sen hetken tunnetilasta, ajatuksesta tai välähdyksestä bussin ikkunan läpi. Häntä kiehtoo lyriikassa yhden hetken vangitseminen: kun olet pohjattoman yksinäinen tai vaikka lapsellisen rakastunut ja sitten se hetki on ohi. Kuinka sen tunteen saa talteen ja miten siihen voi palata?