Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 24.07.2019

Tampereen Teatterikesässä esiintyvät elokuussa Olavi Uusivirta ja yhtye Sagolik

Tampereen Teatterikesä juhlistaa Ohjelmateltan 20-vuotisjuhlavuotta ja torstai-iltana 8. elokuuta lavalle nousee Olavi Uusivirta. Emma-palkittu monilahjakkuus ja  vaikuttavista live-esiintymisistä tunnettu näyttelijä-muusikko esiintyy Ohjelmateltassa duona kitaravirtuoosi Timo Kämäräisen kanssa.

Kuva on Timo Kämäräisestä ja Olavi Uusivirrasta. He makaavat maassa ja mustalla kankaalla on valko-musta-vihreitä lehtikuvioita.  Kämäräinen on vasemmalla ja hänellä on päällään tummansininen haalari.  Hänellä on tummat hiukset ja aurinkolasit päässään.  Uusivirta on oikealla ja hänellä on päällään puhainen pusero.  Kuva on osavaralokuva.

Timo Kämäräinen ja Olavi Uusivirta. Kuva: Tero Ahonen

 

Runoutta, pienimuotoisia teatteriesityksiä ja musiikkia sykkivä Teatterikesän maamerkki  pystytetään Tampereen Keskustorille 6.–10. elokuuta 2019.

Tammerin taikaa -ohjelmistossa Sagolik-duon ilmaiskonsertti

Myös Tammerin taikaa -ohjelmisto täydentyy Sagolik-yhtyeen maksuttomalla ulkoilmakonsertilla, joka järjestetään keskiviikkona 7.8. Trattoria Tammerin puiston terassilla.

Sagolikin laulaja Stina Koistinen tunnetaan myös Teosto-palkitusta Color Dolor -yhtyeestä ja sellisti Juho Kanervo puolestaan Emma-palkitun Saimaan riveistä. Vuonna 2008 perustettu duo on kerännyt mainetta ilmaisuvoimaisilla esiintymisillään ja taidokkailla sovituksilla. Tuttujen lainakappaleiden lisäksi yhtye esittelee Trattorian terassilla myös omaa tuotantoaan.

 

Kuva on musta-valkoinen kuva Sagolik duosta.  Stina Koistinen on vasemmalla ja Juho Kanorvo oikealla. He ovat metsässä kaatuneen puun edessä.  Koistisella on päällään tumman harmaa rimpsuhelmainen pitkä hame ja jakku sekä päivänvarjo.  Kanervo soittaa selloa ja on pukeutuneena mustaan pukuun.

Sagolik.  Kuva: Antti Saarainen

 

Tampereen Teatterikesän ja Radisson Blu Grand Hotel Tammerin yhteistyönä toteutettava Tammerin taikaa  -ohjelmisto juhlistaa historiallisen hotellin 90-vuotista taivalta. Aikaisemmin julkaistu Jorma Uotisen Pariisin taivaan alla -brunssikonsertti järjestetään lauantaina 10.8.