Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 03.04.2024

Suvi Teräsniskan uusi albumi Seuraavassa elämässä albumilistan kärkeen

Lahjakkaan Suvi Teräsniskan 22. maaliskuuta julkaistu Seuraavassa elämässä -albumi nousi sekä Suomen virallisen albumilistan että Fyysisen albumilistan ykköseksi. Upeista tulkinnoistaan ja koskettavista kappaleistaan tunnettu Suvi on tästä hyvin otettu ja haluaa kiittää kaikkia kuuntelijoita:

 

Kuvassa on Suvi Teräsniska kuvan oikeassa laidassa puolivartalokuvassa. Hänen katseensa on vasemmalle ja hänellä on vaalea pitsipusero, jossa on korkea kaulus. Hänellä on rintakoru, jossa on sini-punaraidalliset nauhat.  Oikea käsi on ojennettuna kohti olkapäätä. Tausta on kellertävän vaalea.

Kuva: Warner Music Finland

 

- Uuden albumin vastaanotto lämmittää valtavasti. Albumilistan ykköstila on minulle suuri kunnia. Kiitos kaikille levyn ostaneille ja sitä striimanneille. Nähdään keikoilla!

Suvin edellisestä omia kappaleita sisältävästä studioalbumista on vierähtänyt jo kahdeksan vuotta. Näiden vuosien aikana Suvin elämässä on tapahtunut paljon ja se kuuluu tällä uudella albumilla, joka on Suvin menestyksekkään uran ehdottomasti henkilökohtaisin. Laulujen teemat liikkuvat ihmiselämän risteyskohdissa. Kappaleissa kuuluu luopumisen haikeus ja rakastamisen vaikeus, mutta myös vahva elämän nälkä.

Albumin nimikkokappale Seuraavassa elämässä julkaistiin syyskuussa 2023 ja se on soinut radioissa julkaisustaan asti ollen tällä hetkellä Virallisen radiolistan sijalla 25. Yleisön rakastaman Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Suvi on palkittu muun muassa Emma Gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

https://warnermusic.fi/artistit/suvi-terasniska