Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 01.03.2020

Se mieletön Remppa -elokuva on ylittänyt 100 000 katsojan rajan

Taneli Mustosen  ohjaama Se mieletön remppa -elokuva on ylittänyt 100 000 katsojan rajan. Elokuva on saanut eiliseen lauantaihin 29.2.2020 mennessä 107 122 katsojaa. Se mieletön remppa tuli ensi-iltaan keskiviikkona 19.2.2020, joten 100 000 katsojan raja ylittyi näin ollen 11 päivässä.  Elokuva on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen levittää Nordisk Film.

 

Kuvassa Kiti Kokkonen istumassa ja Sami Hedberg selittämässä portailla jotakin.  Ympärillä on heinäpaaleja talon sisällä.

Maija (Kiti Kokkonen) ja Jalmari (Sami Hedberg). Kuva: Solar Films / Tiia Öhman

 

Elokuvan tuottaja ja toinen käsikirjoittaja Aleksi Hyvärinen iloitsee tuloksesta: “Hienoa, kuinka sana on kiirinyt ja kaikenikäinen yleisö lapsista mummoihin ja vaareihin on löytänyt elokuvan. Huumori yhdistää!”

Se mieletön remppa on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen ovat tuottaneet Aleksi Hyvärinen, Markus Selin ja Jukka Helle. Elokuvan sivurooleissa nähdään Rea Mauranen, Kari Ketonen, Hannu-Pekka Björkman, Inka Kallén, Jukka Rasila ja Hannes Suominen.

Taneli Mustonen tunnetaan mm. Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvien ohjaajana, jotka ovat olleet suuria yleisömenetyksiä. Hänen ohjaamansa Bodom-elokuva sai suurta menestystä ulkomailla ja hyvät arviot mm. maineikkailta Variety ja The Hollywood Reporter -lehdiltä.

 

 

Sami Hedberg näyttelee elokuvassa lukuisia sivurooleja. Hahmoissa näkyvät  Samin loistavat koomikon taidot. Hahmojen syntyyn on vaikuttanut merkittävästi myös maskeeraussuunnittelija Saara Räisänen.

Elokuvasta

Elokuvassa Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin esittämä pariskunta, Maija ja Jalmari, perii unelmiensa talon. Hetken aikaa he elävät siinä uskossa, että onni potkaisi heitä oikein kunnolla. Mutta: talovanhus vaatiikin pientä remppaa. Pian pariskunta huomaa olevansa keskellä kaikkien aikojen remonttisoppaa.

Se mieletön remppa kuvattiin Suomessa ja Virossa viime kesänä. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomedian Norske Byggeklosser pohjalta Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen. Elokuvan levittää Nordisk Film.