Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 31.08.2021

Sataman Valot toi väriä ja valoa saapuvaan syksyyn - katso kuvat

Lappeenrannan sataman ympäristössä juhlittiin värikkäillä valoilla ja runsaalla koko perheen ohjelmalla lauantaina 28.8. Tapahtuma oli järjestäjän eli kaupungin mukaan hyväntuulinen ja ympäristöystävällinen.  Viikonloppuna juhlittiin eri puolilla Suomea venetsialaisilla ja Sataman Valot oli mainio toteutus samassa hengessä kesän vaihtuessa syksyyn.

Kuvassa on rantapuiston käytävää ja värikkäät reunustavat puusekä kauempana taustalla näkyvä venesatama.

Kuva: Rozabela Singh

 

Tapahtumapaikkana oli Lappeenrannan Satamatori ja rantapuisto. Tarjolla oli monenlaista musiikkia, sirkusta, akrobatiaa, teatteria, maalaustaidetta ja erilaisia koko perheen työpajoja.  Halukkaat saivat osallistua myös joogaan tai visailuun sekä käsitöihin.  

 

Kuvassa on keskellä tulennielijä ja taustalla yleisöä pimeässä illassa.

Kuva: Minna Kivistö

 

Näyttävyyttä tapahtumaan toi paraatikulkue sekä veneiden valoparaati Lappeenrannan moottoriveneseuran ja Lappeenrannan pursiseuran järjestämänä. Ohjelmaa riitti iltapäivästä neljästä iltaan yhteentoista asti.

 

Kuvassa on satamassa oleva valaistuja veneitä ja rantaan penkalle sijoitettuja valoja.

Kuva: Rozabela Singh

 

Kuvassa on kaksi lamppua ja värikkäitä roikkuvia virkatun näköisiä neuleita puissa.

Kuva: Rozabela Singh

 

Tapahtumassa olivat mm. Taidekoulu Estradi, Suomen Unicef, Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metku, MLL, Etelä-Karjalan kansalaisopisto EKKO, Lappeenrannan kaupunki, Kaupunginteatteri, Musiikkiopisto, Tanssiopisto, Kuvataidekoulu ja Lappeenrannan tanssiurheilijat ry.