Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 21.03.2020

Sari Havaksen ja Pauliina Hukkasen hulvaton Terapian tarpeessa jälleen, osa 2 nähtävissä netissä - tilaa esitys kotiisi!

Teatteriravintola ILO on joutunut sulkemaan ovensa hallituksen ohjeistusta noudattaen. Näin ILO menetti tuhansia asiakkaita ja työntekijät -ammattinäyttelijät, teknikot ja tarjoilijat menettivät työnsä ja näin ollen tulonsa. ILO yrittää pyristellä tämän vaikean jakson yli ja selvitä hengissä mm. mahdollisuudella katsoa Terapian tarpeessa jälleen, osa 2 näytelmän tallenne netissä lippua vastaan.

Kuvassa on vasemmalla Sari Havas ja oikealla Pauliina Hukkanen, joista on puolivartalokuva.  Molemmilla on iloiset ilmeet.

Kuva: teatteriravintolailo.fi

 

Ilotulitus vaihdevuosista ja elämän vuoristoradasta

Terapian tarpeessa jälleen, osa 2 on Sari Havaksen käsikirjoittama musiikkikomedia.
Lavalla ovat Pauliina Hukkanen ja Sari Havas.  Ohjauksesta vastasi Samuli Reunanen.

Näytelmä on hulvaton ilotulitus vaihdevuosista, liikakiloista, unelmista, peloista ja elämisen vuoristoradasta kaikine koukeroineen. Esitys on kiertänyt ympäri Suomea vajaan vuoden ja saanut suuren suosion.

Sari Havas on pitkän linjan näyttelijä, joka on teatterityön lisäksi näytellyt useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa.  Pauliina Hukkanen on tehnyt pitkän teatterinäyttelijän uran ja  toimii Mikkelissä Teatteriravintola Ilon toimitusjohtajana sekä ohjelmiston tuottajana. Lisäksi hän vastaa Järvisydämen kesäteatterin sisällöistä ja näytelmien tuottamisesta.

Tilaa esitys

Katsoja voi ostaa lipun lauantaista 21.3 alkaen tallenteeseen nettisivujen osoitteesta www.teatteriravintolailo.fi ja se toimitetaan hänelle sähköpostilla. Näin vältetään jakelun leviämisen maksutta ja valvotaan tekijänoikeuksia.

Teatteriravintola ILO toivoo asiakkaiden ostavan Lahjakortteja syyskauden näytöksiin. Tällä tavoin voi tukea teatteriravintolan toimintaa ja mahdollistaa ILOn toiminnan jatkuvuus ammattiteatterina, joka ei nauti kaupungin - eikä valtion tukea.

Lisätietoja: Pauliina Hukkanen, p.045 174 8884
 
Lippuvaraukset toimisto 045 174 8884 (ke-pe klo 10-16 )

https://teatteriravintolailo.fi/

 

(Kaupallinen yhteistyö, lahjoitus Amusa.fi)