Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 17.05.2024

Sara Siipolan uudella singlellä ”Juostaan” vierailee Sexmane

”Juostaan on mun kokemus addiktin läheisenä. Halusin biisin kuulostavan kuin toimintaleffalta, jossa juostaan vihollista, eli riippuvuutta pakoon.”

Kuvassa on keskellä istumassa vaalealla lattialla.  Hän nojaa oikealla kädellään lattiaan.  Siipolalla on valkoinen tiukka puku päällään ja punaiset sukat, joissa on reiät sääressä.  Tausta on tumma ja katosta tulee teräväkärkinen vaalea kolmio.

Kuva:  Nelli Kenttä/Yle

 

Kappaleen live-ensiesitys nähdään Sexmanen Helsingin Jäähallin keikalla lauantaina 18.5. Sara Siipola nähdään ensimmäisellä omalla Tavastian-keikallaan torstaina 23.5.

Suuria tunteita ja vahvoja kontrasteja musiikissaan yhdistävä Sara Siipola julkaisi tänään uuden singlen Juostaan, jolla feattaa Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Sexmane. Kappaleeseen on julkaistu myös Niko Hirvimäen ja Pamir Shakirin ohjaama musiikkivideo. Livenä singlen voi kuulla ensi kertaa Sexmanen Helsingin Jäähallin keikalla lauantaina 18.5. sekä Sara Siipolan ensimmäisellä omalla Tavastian-keikalla torstaina 23.5.

Siipolan edellinen single, tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa mukana ollut Paskana on noussut artistin uran isoimmaksi hitiksi. Paskana nousi radiolistan sijalle #1, Spotify-listan sijalle #2 ja ylittää pian 8 miljoonan striimin tuplaplatinarajan.

 

 

 

Vahvalla lauluäänellä hätkähdyttävä Sara Siipola käsittelee teksteissään vaikeitakin aiheita. Myös uusi single Juostaan on hyvin omakohtainen kappale:

”’Juostaan’ on mun kokemus addiktin läheisenä. Sivusta seuraamisen aikana kokee monia eri vaiheita. Pelastaminen on yksi niistä. ’Juostaan’ kertoo tästä vaiheesta. Vaiheesta, jossa toimin, vaikka se olisi elämäni viimeinen teko. Pelastaisin hänet, saisin hänet terveeksi, maksoi mitä maksoi.

Uskon siihen, että saan hänelle elämän, uuden alun. Vaikka jokainen toivonpilkahdus muuttuu taas yhdeksi uudeksi pettymykseksi, uskon silti. Se on helpompaa kuin sen myöntäminen, että toisen parantuminen ei ole lopulta mun käsissä. Ja pahinta siinä on vaan päästää irti.

Halusin biisin kuulostavan kuin toimintaleffalta, jossa juostaan vihollista, eli riippuvuutta pakoon. Olin jo pitkään haaveillut featista Sexmanen kanssa, ja UMK:n aikana tajusin, että ’Juostaan’ on se biisi, johon hän sopisi täydellisesti. Tämä on mun eka oma featti ja oon innoissani, että saan tehdä sen juuri Maxin kanssa”, Siipola kertoo.

Sara Siipola tekee parhaillaan myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa toista albumiaan, jolla kuullaan mm. singlet Paskana, Susta tulee tähti ja Uusi musta. Siipola oli jo vuonna 2023 googlatuin suomalainen naisartisti ja osallistuminen tämän vuoden UMK:hon on nostanut Siipolan yhä isomman yleisön eteen. Siipola julkaisi debyyttialbuminsa Kaunis kun itken vuonna 2021.

SARA SIIPOLA – PASKANA TOUR 2024
23.5. Helsinki, Tavastia
22.6. Karkkila, Pässin Juhannus
28.6. Turku, Turun Viinijuhlat
13.7. Pori, Pori Jazz
17.7. Tampere, Tammerfest-etkot
18.7. Seinäjoki, Vauhtiajot
20.7. Kuusamo, Olutfestivaalit
27.7. Lahti, Headland Festival
16.8. Joensuu, Soarfest
30.8. Hyvinkää, Red Carpet Festari
31.8. Mänttä, Pub Kolo

https://sonymusic.fi/artists/