Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 26.03.2020

Sanna Kiisken avoin tilitys Tinder-kokemuksista kirjana

Toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiisken Tinder-päiväkirja julkaistaan torstaina 26.3. Kirja kertoo vuoden ajalta Kiisken kokemuksia deittailusovellus Tinderissä.

Kun kolmen alakouluikäisen lapsen äiti eroaa, mistä hän löytää uutta seuraa? Sanna Kiiski latasi itselleen deittailusovellus Tinderin ja alkoi pitää päiväkirjaa. Miten Tinderissä pitää toimia? Mitä tarkoittavat oudot termit hotwife, vanilja tai ghostaaminen? Voiko swaippaamalla löytää tosirakkauden?

 

Kuvassa on Sanna Kiiski juhlakampauksessa.

Kuva: Heikki Saukkomaa/Lehtikuva/Copyright:MTV3 Oyj

 
Perjantai 21. kesäkuuta. Tänään on juhannusaatto. Istun kavereiden kanssa yhdellä kattoterassilla ja otan aurinkoa. Lapset ja ex ovat maalla eli mama voisi pistää ranttaliksi. Mutta enpä taida. Eilenhän minun piti nähdä Jocke, mutta hän vaipui jälleen skuggaan. Herra A on kavereidensa kanssa mökillä, enkä tietenkään voisi ängetä sinne. Ei minua tosin ole kutsuttukaan.
Törmäsin kotimatkalla Waltteriin, johon ihastuin eroni jälkeen. Heitin hänet autolla keskustaan ja pussailimme vähän. Big mistake! Ei kukaan narkkarikaan voi ottaa ”vain pientä viivaa” kokaiinia.
Voisikohan Waltteri hankkia mulle lähestymiskiellon, niin en voisi koskaan enää mennä itse hänen lähelleen?
 
Sanna keräsi kokemuksiaan talteen ja vertaili niitä ystäviensä kanssa. Hän sai huomata, että Tinderin maailmasta löytyy niin helmiä kuin sikoja: huonosti käyttäytyviä äijiä ja kummallisia persoonia, mutta myös aitoja herrasmiehiä.
 
Tinderin kautta saa kokea hetken huumaa, mutta kohtalokkaimmillaan se voi johtaa vakavaan parisuhteeseen. Tinder ei ole vain pokauskanava, vaan se tarjoaa ujoille ja introverteille mahdollisuuden lähestyä toista ihmistä.
 
Tinder on kuin baari, jossa sinkkunainen voi kohdata samanaikaisesti bussikuskin, pörssimeklarin, poliisin tutkinnanjohtajan tai rikollisjärjestön jäsenen.
 
Sanna Kiiski: Tinder-päiväkirja, Docendo 2020.