Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 20.09.2019

Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen tähdittävät Se mieletön remppa elokuvaa - katso tiiseri

Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen esiintyvät päärooleissa Solar Filmsin ja Don Filmsin uutuskomediassa Se mieletön remppa. Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen, joka tunnetaan menestyskomedioiden Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit ohjaajana.

 

Kuvassa ovat Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen. Hedbergillä on päällään sininen farkkutakki ja harmaa t-paita.  Hänellä silmälasit päässään ja kädet taskussa.  Kuva on puolivartalokuva.  Oikealla on Kiti Kokkonen, joka on paljon Hedbergiä lyhyempi ja hänellä on vaalean sininen farkkupaita päällään.  Hänellä on pitkät, punaruskeat hiukset valloillaan.  Taustalla on vihreitä pensaita ja lehdettömiä puunrunkoja.

Jalmari (Sami Hedberg) ja Maija (Kiti Kokkonen). Kuva: Solar Films & Dons Films / Anssi Leino.

 

Elokuvassa Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin esittämä pariskunta, Maija ja Jalmari¸ perii unelmiensa talon. Hetken aikaa he elävät siinä uskossa, että onni potkaisi heitä oikein kunnolla. Mutta: talovanhus vaatiikin pientä remppaa. Pian pariskunta huomaakin olevansa keskellä kaikkien aikojen remonttisoppaa.

 

 

Se mieletön remppa kuvattiin Suomessa ja Virossa viime kesänä ja ensi-iltaan se tulee 19. helmikuuta 2020. Elokuva on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen levittää Nordisk Film. Elokuvan tuottavat Aleksi Hyvärinen, Jukka Helle ja Markus Selin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomedian Norske Byggeklosser pohjalta Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen.