Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 09.09.2020

Saara Aallolta uusi biisi - mukana yksi Englannin tunnetuimmista drag queeneistä

Saara Aallon perjantaina 11.9. julkaistavalla When The Sun Goes Down -biisillä feattaa yksi Englannin tunnetuimmista drag queeneistä.

 

Alkuvuodesta 2020 No Fear -brändinsä podcasteihin ja laulukouluun laajentanut Saara Aalto rikkoo rajoja elokuun lopussa julkaistavalla When The Sun Goes Down -biisillään yhdistämällä pop-ja drag queen-maailmat.  Mm. David Guettalle ja One Directionille työskennelleen Red Triangle –tuottajatiimin kanssa tehdyllä biisillä feattaa Englannin tämän hetken suosituin drag queen Baga Chipz, jolla on mm. Instagramissa lähes 400 000 seuraajaa.

 

 www.nofear.company

Kuva: Liekki Promotion

 

Kaksikon dance-anthem julkaistaan Saara Aallon omalla No Fear Music -levymerkillä. Kappaleen näyttävä musiikkivideo ilmestyy syyskuussa ja In Bed with Saara & Baga -niminen kiertue on suunnitteilla vuodelle 2021. Kiertueesta tiedotetaan pian erikseen.

”Drag queenit ovat olleet ”asusteina” monien maailmantähtien videoilla viime aikoina, mutta minusta nyt oli aika antaa heille myös ääni popmusiikin parissa. Vuonna 2020 on aika jättää ennakkoluulot taakse ja näyttää maailmalle, että kaikki voivat olla rohkeasti sitä, mitä ovat. Olen tosi ylpeä ja iloinen, että mun oma levymerkki No Fear Music voi olla mukana tuomassa uusia rohkeita juttuja tähän maailmaan. Oma levymerkki tuntui tässä vaiheessa luonnolliselta jatkumolta mun uralla. Olen aina tehnyt asioita yrittäjähenkisesti, halunnut ottaa riskejä ja seurata oman sydämeni ääntä, ja nyt oli aika ottaa taas yksi steppi eteenpäin.”

SAARA AALTO on suomalainen pop-tähti, joka tuli tunnetuksi Briteissä ja Euroopassa päästyään finaaliin suurissa maailmanlaajuisissa TV-ohjelmissa kuten X Factor UK, Dancing on Ice UK ja Euroviisut. Saaran kappale Dance Like Nobody’s Watching oli viime kesänä Pride in London-tapahtuman virallinen tunnusbiisi ja Monsters on rohkaissut nuoria ympäri Eurooppaa olemaanjuuri sitä, mitä he ovat. Saara Aallolta julkaistiin uutta musiikkia viimeksi loppuvuodesta 2019, kun Suomen markkinoille suunnattu Fairytale - Joulun taikaa ja kansainvälisille markkinoille tähdätty Fairytale-EP ilmestyivät.

BAGA CHIPZ on Britannian tämän hetken isoin ja kuumin drag queen, joka oli juuri maailmankuulun TV-ohjelman ”RuPaul’s Drag Race UK”:n finalisti. Baga on myös The Frock Destroyers -bändin jäsen. Yhtyeen Break Up (Bye Bye) - viraalihitti oli vuoden alussa UK Top 10 listan kärjessä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun drag queen -yhtye on päässyt Englannin Top 40 –listalle. Baga Chipz on tunnettu myös mm. osallistumisestaan Celebrity Masterchef -ohjelmaan sekä Good Morning Britain  -TV-ohjelman ja KISS FM Breakfast-radioshow’n juontamisesta. Baga on myös juuri tehnyt mainoskampanjan Calvin Kleinin kanssa.

Saara ja Meri Aallon podcastia pääsee kuuntelemaan Spotifyssä sekä osoitteessa https://nofear.company/?v=f0aa03aaca95