Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 22.07.2021

Rock In The City -festivaalikiertue starttaa Lappeenrannasta

Merkittävien kotimaisten yhtyeiden Rock In The City -festivaalikiertue järjestetään tänä kesänä viidellä paikkakunnalla.

Kuvassa on Stam1na esiintymässä ja edessä on kitaristi vetävässä asennossa.  Taustalla on bändin nimi lakanassa.

Stam1na esiintymässä Rakuunarockissa Lappeenrannassa. Kuva: Wikimedia Commons

 

Suosittu, aikuisille suunnattu Rock In The City tarjoaa yleisölleen hyvän kattauksen suomalaisia tunnetuimpia yhtyitä punkista aikuisrockiin.  Ensimmäiseen konserttisarjaan voi osallistua Lappeenrannassa perjantaina 23.7. ja lauantaina 24.7.

Muita tämän kesän festivaalipaikkakuntia ovat Kerava, Joensuu, Jyväskylä ja Pori.  Alkuperäinen suunnitelma esityspaikkakunnista oli laajempi, mutta korona-ajan epävarmuus supisti kiertuetta ja siirsi Rovaniemen ja Lahden konsertit ensi kesään.

 

Kuvassa on Lappeerannan kansalaistori, jota valmistellaan Rock In The City -festivaalia varten. Etualalla näkyy telttoja ja oikealla näkyy esiintymislavaa.

Festivaalialue rakentumassa Lappeenrannan kansalaitorille.  Kuva: Rozabela Singh

 

Ensimmäisenä festivaalipäivänä esiintyvät Turmion Kätilöt, Peer Günt, Klamydia, Mokoma, Sonata Arctica ja Stam1na. Toisena päivänä lavalle nousevat Kotiteollisuus, Michael Monroe, Sami Yaffa, Linde, Brother Firetribe, Apocalyptica, Battle Beast ja Amorfis.

Rock In The City -festivaalit kesällä 2021:

Lappeenranta, Kansalaistori 23.–24.7.
Kerava, Keskustan koulun kenttä 30.–31.7.
Joensuu, Sirkkalanpuisto 6.–7.8.
Jyväskylä Lutakonaukio, 13.–14.8.
Pori, Kirjurinluoto 20.–21.8.