Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 21.10.2022

Portion Boysin uusi kappale "Perhe on sekaisin" kuullaan Kulkuset kulkuset -joulukomediassa

Suomen suosituin bilebändi Portion Boys on julkaissut uuden kappaleen ”Perhe on sekaisin”, joka kuullaan tämän syksyn odotetussa joulukomediassa Kulkuset kulkuset. Elokuva saa ensi-iltansa 28.10.

 

Kuvassa ovat Portion Boys -bändin jäsenet seisomassa varastomaisessa tilassa.

Kuva: Ari Myllymäki

 

Ohjaaja Taru Mäkelän lämminhenkinen joulukomedia Kulkuset kulkuset saa ensi-iltansa 28.10. Suomen suosituimpien näyttelijöiden tähdittämä elokuva kertoo kahdesta tyystin erilaisesta perheestä, jotka viettävät ensimmäistä yhteistä jouluaattoaan.  

Portion Boys kommentoi: ”Kun meille tarjoutui mahdollisuus olla mukana elokuvassa ja tehdä teemaan sopiva biisi, emme epäröineet hetkeäkään! Oli kunnia päästä osaksi huikean näyttelijäkaartin, Taru Mäkelän ja Don Filmsin luomaa maailmaa ja haluttiin luoda kappale joka tukee leffan lämmintä tunnelmaa. Perhe on sekaisin on meidän mittapuulla melkein harras biisi, jossa pohditaan sitä että ehkä on ihan hyvä että joulu on kerran vuodessa vaan.”

Vuonna 2010 perustettu Portion Boys on raivannut positiivisella hyvän mielen tekemisellä itsensä yhdeksi tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Bändi teki lopullisen läpimurron koko kansan tietoisuuteen jättihitillään “Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo”, jota on kuunneltu yli 15 miljoonaa kertaa. Yhteensä Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 110 miljoonaa kertaa.

 

 

Portion Boysin esiintyvään kokoonpanoon kuuluvat Kenraali Vahva, El Meissel, A.P. Vuori, JaloTiina sekä Taitelija Nieminen. Portion Boysin keikoilla yleisöllä on lupa irrottautua hetkeksi arjesta ja unohtaa kaikki huolet sekä murheet.

Kulkuset kulkuset saa ensi-iltansa 28.10.2022. Elokuvan on tuottanut Don Films tuottajanaan Aleksi Hyvärinen, ja sen levittää Nordisk Film. Rahoittajina toimivat mm. Suomen elokuvasäätiö, MTV ja Nordisk Film. Kulkuset kulkuset perustuu alkuperäisteokseen En underbar jävla jul (ohjaus: Helena Bergström, tuotanto: Sweetwater Production). Käsikirjoituksen on alkuperäisestä sovittanut Kristofer Gummerus.

Synopsis

Kahden aivan liian erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto lähtee railakkaasti raiteilta heti kättelyssä, kun isäntäpari paljastaa tarkkaan vaalimansa salaisuuden: talossa on myös emäntä, ja tämä on viimeisillään raskaana! Äkkiväärä sukulaisjoukko ei tietenkään uutista purematta niele, vaan vaatii isyyttä selvitettäväksi — mikä ei olekaan ihan yksinkertainen tehtävä. Hulvaton väärinkäsitysten vuoristorata ajaa jouluvieraat hermoromahduksen partaalle, ja illan mittaan itse joulupukkikin joutuu katsomaan peiliin. Yhteinen joulu vaikuttaa jo täysin tuhoon tuomitulta, kunnes kaikkien yllätykseksi ilta huipentuu sydämet sulattavaan joulun ihmeeseen.

Menestysohjaaja Taru Mäkelän (Täydellinen joulu, Varasto) hyvän mielen jouluelokuva marssittaa valkokankaalle huikean suomalaisten koomikoiden tähtikaartin. Christoffer Strandberg, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander ja Antti Tuomas Heikkinen loihtivat yhdessä tarjolle unohtumattoman jouluaterian, joka vie nauruhermot mennessään. Elokuvan tuottaa Don Films (Se mieletön remppa).