Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 06.06.2024

Portion Boysilta ja Kake Randelinilta yhteissingle Juhannusyö

Päätähuimaavat 65 miljoonaa streamia Dynastia debyyttialbumillaan rikkonut Portion Boys, on positiivisuudellaan ja vilpittömyydellään raivannut tiensä yhdeksi Suomen tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Viimeiset vuodet ovat tuoneet mukanaan hittejä niin Spotifyssa kuin radioissa ja Suomi on kierretty moneen otteeseen.

Kuvassa on varastomaisessa tilassa keskeltä sinisen valaistuksen sävyttämänä keskellä Portion Boysin neljä miesjäsentä seisomassa ja heillä on mustat farkut ja mustia pusakoita paitsi keskimmäisellä on ylävartalo paljaana. Vasemmalla istuu mies vaaleissa shortseissa ja oikealla reunassa on naisjäsen mikroshortseissa ja valkoisissa pitkissä saappaissa.

Portion Boys. Kuva: Sawosome

 

Portion Boys palasi debyyttialbumin julkaisun jälkeen uuden musiikin pariin maaliskussa uudella Käärinliinat -singlellään, joka oli ensimmäinen maistiainen yhtyeen tulevalta toiselta albumilta. Seuraava single Juhannusyö on tehty yhteistyössä Kake Randelinin kanssa.

 

Kuvassa on Kake Randelin puolivartalokuvassa ja hän taputtaa käsiään. Hänellä on musta nahkatakki päällään ja kuva on tumman sinisen sävytteinen.

Kake Randelin. Kuva: Juha Uusitorppa

 

”Idea Juhannusyön versioinnista on hautunut jo pari vuotta takaraivossamme. Vihdoin sävelsimme ja sanoitimme osan kappaleesta uudestaan ja toimme omaa Portion Boys soundia ja tyyliä mukaan biisiin. Olemme tavanneet Kaken parilla keikalla aikaisemmin ja ihailemme suuresti hänen elämänmyönteistä asennetta, pitkää uraa ja rautaista ammattitaitoa. Lähestyimme häntä, kun olimme saaneet Juhannusyöstä demon valmiiksi ja hän oli saman tien mukana! Kake on todellinen legenda, joten oli iso ilo kun hän suostui yhteistyöhön meidän kanssamme”, yhtye kertoo kappaleen synnystä.

https://sonymusic.fi/