Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 27.05.2021

Pete Parkkoselta koskettava erobiisi

Upeasta äänestään tunnettu Pete Parkkonen julkaisee perjantaina 28.5. uuden liikuttavan singlen hetkestä, kun lusikat laitetaan jakoon. Täysikuu on haikea kappale, joka on täynnä lämpöä ja rakkautta. Singlen ovat säveltäneet Parkkosen kanssa Kalle Lindroth ja Ilkka Wirtanen, joista jälkimmäinen vastaa myös kappaleen tuotannosta.

Kuvassa on Pete Parkkonen vaalean punaisten kukkien takana ja vasemmssa alakulmassa on isolla Pete Parkkosen nimikirjoitus ja biisin nimi Täysikuu.

Kuva: Warner Music Finland

 

Täysikuu on haikea kappale, joka on täynnä lämpöä ja rakkautta. Singlen ovat säveltäneet Parkkosen kanssa Kalle Lindroth ja Ilkka Wirtanen, joista jälkimmäinen vastaa myös kappaleen tuotannosta.

- Vuonna 1954 Täysikuu seurasi Romanssia Olavi Virran laulamana. Koskaan ei kuitenkaan selvinnyt, kuinka rakkaustarina päättyi, Pete kertoo.

Kappaleeseen julkaistaan myös kaunis lyriikkavideo.

Valovoimainen Parkkonen valmistelee viidettä studioalbumiaan. Tulevan albumin ensimmäinen single, Voimaa ja valoa, vietti vuoden radiolistalla ja on striimannut kultaa. Pete Parkkosen edelliseltä PETE -albumilta (2018) löytyvät platinasinglet Mitä mä teen ft. JVG ja Kohta Sataa, sekä kultasinglet Myyty ja Ei nyt.