Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 10.12.2021

Paula Vesala julkaisee 40 vuotispäivänsä kunniaksi Totuuksia popmusiikista

Perjantaina 40 vuotta täyttävä Vesala julkaisee syntymäpäivänsä kunniaksi Totuuksia popmusiikista -EP:n. Viisi uutta kappaletta sisältävän EP:n on tuottanut kokonaisuudessaan Jurek, jonka kanssa Vesala työstää ensi vuonna julkaistavaa kolmatta sooloalbumiaan:

Perjantaina 10.12.2021 40 vuotta täyttävä Vesala julkaisee syntymäpäivänsä kunniaksi Totuuksia popmusiikista -EP:n.

Osa Paula Vesalan promo-kuvasta. Kuva: Viivi Huuska

Eläköön elämä ja musa! Vaikeinta on antaa musiikin syntyä vapaasti arvostelematta ideoita ja unohtaa sekä itsensä että muiden odotukset. Tässäpä niitä hedelmiä, jotka eivät päädy ensi vuonna julkaistavalle albumille. Olisihan se sääli jättää näitä pöytälaatikkoon! Totuuksia popmusiikista EP:llä on vaikutteita trash-metallista ja teknosta M.A. Nummiseen, ränttäystä misogyniasta ja perässähiihtäjien valituksesta sekä ihan vaan hauskanpitoa. EP sisältää myös yhden saneludemon puhelimestani. Sille on annettu vähän lisäelämää tuotannon muodossa, mutta ei niin paljoa, että se tulisi valmiiksi, ja niin on hyvä.”

Vesala kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja seuratuimpiin artisteihin, viimeisin single Pahanilmanlinnut ilmestyi lokakuussa 2021.

Paula Vesala. Kuva: Viivi Huuska

Vesala kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja seuratuimpiin artisteihin. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistopalveluiden soitetuimpien kappaleiden listoilta. Viimeisin single Pahanilmanlinnut julkaistiin lokakuussa ja siihen on tehty

Vesala 40 -juhlakiertue huipentuu ensi viikolla Helsingin Savoy -teatteriin ja Lahden Sibeliustalolle.