Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 11.01.2020

Pasi ja Anssi julkaisivat uuden singlen ja musiikkivideon

Pasi ja Anssi julkaisivat uuden kappaleen Pohjolan pidot (feat. Ilkka Vainio ja Levi-Äijä). Biisi on uudelleenversiointi Juha ”Watt” Vainion alkuperäisestä samannimisestä kappaleesta.

Kuvassa on Pasi ja Anssi, joista oikeanpuoleisella Pasilla hopeinen toppatakki päällä.  Anssilla on ruskea takki. Tausta on tumma ja siellä on kapea kaarisilta, jossa on ristikkokuviota.

Kuva: tahko.com

 

-Lapin yössä Levi-Äijän kanssa syntyi idea tehdä yhdessä biisi. Pohjolan pidot nousi heti esille ja ainoa henkilö, jonka kanssa kappaleen pystyi toteuttamaan oli Ilkka Vainio. Olemme aina arvostaneet Junnu Vainion sanoituksia ja Pahojen poikien lauluja. Oli suuri kunnia saada Ilkka mukaan biisille, Pasi ja Anssi kuvailevat biisin syntyä.

Katso tästä uuden kappaleen video:

 

.

Bilekappaleistaan tunnettujen Pasin ja Anssin aikaisemmat singlet ovat menestyneet hyvin. Esimerkiksi duon esikoissinkkua Kakkuu järvellä on striimattu yli 8 miljoonaa kertaa eli tuplaplatinaa, ja vuoden 2018 kesähitti-äänestyksen voittanut, Mahtava peräsin ja pulleat purjeet on striimannut platinaa. Myös sen musiikkivideota on katsottu reilut 3 miljoonaa kertaa.