Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 29.07.2019

Pajtim Statovcin uutuusromaani Bolla julkaistaan etuajassa 1.8.

Otava aikaistaa Bollan julkaisupäivää kirjan saaman ennakkokiinnostuksen vuoksi. Pajtim Statovcin uutuusromaanin Bollan julkaisupäivää on aikaistettu ja uusi julkaisupäivä on 1.8.

Kuvassa on musta pohja, jossa on vasemmalla kuva kirjan kannesta ja oikealla kirjailijasta. Kirjan kansi on pohjaltaan valko musta ja siinä on violetti käärmehahmo, joka näyttää kieltään. Kirjan nimi Bolla on valkoisilla kirjaimilla ja kirjailijan nimi pienemmillä kirjaimilla.  Kirjailija Pajtim Statovcista on ylävartalokuva ja hänellä on vaalenharmaa kauluspaita sekä sinisen farkkutakin kaulukset.

Kuva: Otava

 

Bolla on Statovcin kolmas romaani. Se on riipaisevan kaunis kuvaus sokeasta rakkaudesta ja sen seurauksista, sodasta, kodittomuudesta ja kaipauksesta. Samalla se on armoton avioliittokuvaus ja hurja kertomus ihmisestä oikeuskoneiston hampaissa.

Statovcin edellinen teos Tiranan sydän (engl. Crossing) sai keväällä paljon kansainvälistä huomiota, kun arvostetut britti- ja amerikkalaislehdet kuten The Observer, The Guardian ja The New Yorker kirjoittivat siitä ylistävät arviot.