Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 12.06.2023

Musiikkikomedia Pepe Willbergin hiteillä Elämältä kaiken sain ensi-iltaan Rauman kesäteatterissa

Rauman kesäteatterissa nähdään ja kuullaan tänä kesänä musiikkikomedia Pepe Willbergin hiteillä. Elämältä kaiken sain saa ensi-iltansa ja kantaesityksensä lauantaina 17. kesäkuuta.

 

Kuvassa on kolme naista eturivissä kesämekoissa ja takana kolme miestä.  Kaikki laulavat ja ovat kädet ylhäällä ojennettuina.  Taustalla on talomaista kulissia ja taustalla vihreitä puita.

Kuva: Henna Junnila

 

Elämältä kaiken sain on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken. Viihdyttävän ja romanttisen musiikkikomedian lopussa voi vain huokaista; mikään ei mennyt niin kuin piti, mutta kaikki meni silti ihan hyvin!

Tämän uuden musiikkikomedian ovat käsikirjoittaneet Osku Valve ja Otto Kanerva, joka myös ohjaa esityksen. Musiikin sovituksesta on vastannut kapellimestari Antti Vauramo. Koreografia on Elina Lähteen, lavastus Oskari Löytösen ja pukusuunnittelu Elina Vätön käsialaa. Kampaukset ja maskeeraukset on suunnitellut Johanna Paakkanen.

Rauman kesäteatterin esiintyjäkaarti muodostuu jälleen taitavista ja upeasti laulavista näyttelijöistä, joista osa on tuttuja Fåfängassa sijaitsevan kesäteatterin lavalta jo aiemmilta vuosilta. Uusia kasvoja Rauman kesäteatterissa ovat Petrus Kähkönen, Maija Rissanen ja Leena Rousti. Jo aiemmilta kesiltä tutuista kasvoista Raumalla nähdään Anna Hanski, Ilkka Merivaara ja Miikka J. Anttila.

Menoa rytmittää tietysti myös huippumuusikoista koostuva nelihenkinen liveorkesteri, jota esityksissä johtaa kapellimestari Matti Hussi.

Elämältä kaiken sain -musiikkikomedian ensi-ilta ja kantaesitys Rauman kesäteatterissa 17. kesäkuuta. Esitykset jatkuvat 12. elokuuta asti.