Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 22.11.2019

Mikkelin kaupunginorkesteri ja Orffit julkaisevat lastenlevyn

Mikkelin kaupunginorkesteri ja Orffit julkaisi yhteisen lastenlevyn nimeltään Paketti tänään perjantaina 22.11. Levy on äänitetty Mikkelin Mikaelissa elokuussa 2019. Jousiorkesterin sovitukset ovat kaupunginorkesterin viulistin Tuukka Lehtosen käsialaa.

Mikkelin kaupunginorkesteri ja Orffit julkaisevat lastenlevyn Kuvassa on lastenorkesteri Orrfit ja Mikkelin kaupunginorkesteri.  Kuvassa on pienet ruudut jokaisen kohdalla ja niissä on soittajan nimi ja instrumentti, jota soittaa.  Laulajilla mainitaan myös laulu. Kaikki ovat Mikaelissa ja ovat rennosti pukeutuneita ja seisovat vilkuttaen soitintensa kanssa.

Kuva: Mikkelin kaupunginorkesteri

 

Vuoden 2018 lastenmusiikintekijän palkinnon voittanut Orffit-orkesteri esiintyi yhdessä Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa syksyllä 2018 ja idea yhteisestä levystä syntyi tuon konsertin jälkeen. Levyltä löytyy 4 täysin uutta laulua sekä 9 aikaisemmin julkaistua Orffit-suosikkia uudelleen sovitettuina.

Paketin sisältä löytyy rikas sovitusmaailma ja runsas soitinkirjo yhdistettynä Orffien oivaltaviin sanoituksiin. Soitinarsenaalina jousiorkesterin lisäksi mm. saksofonit, kitarat, rummut, melodicat, haitari, casio. Musiikkityylit pompsahtelevat balladista tangon ja punkin kautta folkrockiin.

Paketti julkaistaan CD-levynä ja suoratoistopalvelussa.