Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 16.09.2019

Mika Nuojuan ohjaus Herrasmieshuijarit yllättää ja viihdyttää syysillassa

Tämän syksyn Kouvolan teatterin ensimmäinen ensi-ilta oli Herrasmieshuijarit. Upea, hauska ja yllättävä musikaali. Täynnä glamouria ja ihanaa viihdettä.

Mika Nuojua on ohjannut tämän huijausmusikaalin ja enpä menisi moittimaan.

Kouvolan Herrasmieshuijarit-näytelmän tähtiä, Sami Kosola, Veli-Matti Karén ja Tuukka Raitala.

Aivan mahtavassa herraseurassa ollaan ja saa huijata. Yhtään ei harmittanut, sillä niin oli herkullista katsottavaa ja nautinnollista seurattavaa. Sami Kosola on charmantti tyylitaituri Lawrence ja Veli-Matti Karén ihana ranskalainen Andre, poliisi muka, kiva jurrikka. Entäs sitten tämä Freddy - Kouvolan teatterin uusi kasvo, Tuukka Raitala. Kyllä lunasti paikkansa, sillä niin oli kaikki elementit kohillaan. Ääni, laulu, ilmeet ja kroppa, kaikki toimii niin hyvin, että sitä oli ilo seurata. Nämä herrahuijarit saavat ihan luvan kanssa huijata, koska tekevät sen niin taiten.

Herrasmieshuijareissa Christinen osassa on näyttelijä Satu Lemola.

Herrasmieshuijareissa on myös naisia, paljon ja toinen toistaan kauniimpia. Satu Lemola on myös uusi kasvo, mutta aivan upeasti luovi joukkoon ja millainen ääni. Christinen osassa valloitti katsojat ihan kättelyssä.

Anniina Rubinstein Jolenena ja Satu Taalikainen Muriel´na Herrasmieshuijarit-näytlmässä.

Pidin myös tavattomasti Anniina Rubinsteinin osasta Jolenena. Aivan mahtava meininki ja eloisuus. Satu Taalikainen Muriel´na on lahjakas ja kaunis, johon vuodet ei tepsi.
Näyttelijäsuoritukset olivat siis ihan huippuluokkaa ja sitä vaan haukkoi henkeään, miten sitä saakin viihtyä.

Herrasmieshuijarit-näytelmän tanssiesitykset ja puvut olivat huikeita

Vaan, olinpa innoissani tanssiesityksistä. Eikä ihme, että ne olivat jokaista askelta myöten kivaa seurattavaa, sillä koreografioiden takana on Osku Heiskanen. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin puvut - yritin tarkkailla jokaista vermeetä ja kyllä olivat upeita. Väkisinkin jäi miettimään, mikä työmaa on ollut joka koltun takana. Pukusuunnittelu on Niina Pasasen. Lisäksi lavastus oli pelkistettyä, mutta todella oivaltavaa. Junan vaunu oli ihan ehdoton suosikkini ja kerkesin kyllä miettiä, kuinka se on tehty. Lavastus on Sanna Halmeen.

Ystäväni, joka oli seuralaisena ensi-illassa oli aivan pöyristynyt, kun hänelle selvisi, että paikalla oli ihan oikea orkesteri. Kiitos kapellimestari Iikka Kahri, joka loihdit ilmoille ne kaikki upeat sävelet.

Syksyn pimeisiin iltoihin suosittelen nyt lääkkeeksi Herrasmieshuijareita, sillä musikaalista saatu annos hyvää mieltä kestää pitkään.

 

Kuvat: TAVATON media