Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 22.11.2021

Mielenterveysviikon kunniaksi tehty Janelyn Don’t give up -musiikkivideo kertoo omakohtaisen tarinan nähdyksi tulemisen tärkeydestä

Valtakunnallista mielenterveysviikkoa vietetään 21.−28.11.2021. Viikon teemana on kohtaaminen. Tavoitteena on viestiä siitä, että jokainen meistä, mielenterveystilanteesta riippumatta, ansaitsee tulla kohdatuksi samalla tavalla.

Mielenterveysviikon teeman kunniaksi on julkaistu artisti Janelyn uuden Don’t give up -kappaleen musiikkivideo. Musiikkivideo nostaa esiin kohdatuksi ja nähdyksi tulemisen tärkeyttä. Video on Taiteen Sulattamo ry:n tuottama ja videon on ohjannut ja käsikirjoittanut Eveliina Lafghani.

Artisti Janelynin Don’t give up -kappale ja video on julkaistu 21.−28.11.2021 Mielenterveysviikon kunniaksi.

Janely. Kuva:  www.facebook.com/Janelymusic

Janely eli Jaanika Leino on nuori, nouseva laulaja-lauluntekijä, joka on jo julkaissut useamman kansainvälisen singlen. Janelyllä on itsellään ADHD-diagnoosi ja keskivaikea masennus. Hän haluaa musiikillaan tuoda kuulluksi omat kokemuksensa mielenterveyden haasteiden kanssa elämiseen.

Mielenterveysviikon kampanjakappale Don’t give up kappale kumpuaa Janelyn omakohtaisista kokemuksista syrjityksi tulemisesta. Kappale onkin omistettu kaikille mielenterJanely. Kuvaveyden haasteiden kanssa eläville.

Janelynin tarina:

https://www.mtkl.fi/tarinat/haluan-tehda-taiteellani-hyvaa/

Don’t give up
You’re stronger than I ever was
I see light in you
And I see hope in your eyes
And if you have lost your wings to fly
Don’t worry baby it will be alright

Mielenterveyden keskusliitto MTKL:n toteuttaman Mielenterveysviikon aikana järjestetään erilaisia tapahtumia, seminaareja ja tempauksia ympäri maata. Viikon päätapahtuma on verkossa järjestettävät Mielenterveysmessut.