Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 19.11.2019

Michelle Obaman Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen ilmestyi

Yhdysvaltojen entisen ensimmäisen naisen Michelle Obaman elämäkerta oli huikea menestys maailmanlaajuisesti. Nyt projekti saa jatkoa, kun Minun Tarinani - Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen ilmestyi suomeksi tänään tiistaina 19.11.

 

Kuvassa on Michelle Obaman kirjan kannesta osa ja hän itse puolivartalokuvassa.

Kuva: Otava

 

Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen julkaistiin myös Yhdysvalloissa ja Kanadassa tiistaina 19. marraskuut. Kirjan julkaisee Clarkson Potter, joka on osa Penguin Random House -kustantamoa.

Elämäkerrassaan Michelle Obama jakoi ainutlaatuisen matkansa, koska halusi auttaa muita kertomaan oman tarinansa. Uuden projektinsa tiimoilta Obama rohkaisee löytämään elämänpolkujensa merkityksen.

Obama haastaa lukijaa esimerkiksi pohtimaan menneisyyttään, tavoitteitaan sekä miettimään tulevaisuuden haaveitaan. Täytettävässä kirjassa on yli 150 inspiroivaa kysymystä ja sitaattia, jotka resonoivat elämäkerran avainteemojen kanssa.

”Toivottavasti kirjoitat tähän kirjaan omia kokemuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi. Ei ole tarkoitus, että alkaisit kaunistella kokemuksiasi tai kirjoittaa jotain muuta kuin miltä sinusta sisimmässäsi tuntuu… Meidän ei suinkaan tarvitse muistaa kaikkea. Mutta kaikella, mitä muistamme, on arvoa”, Obama kirjoittaa saatteessa.

Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen julkaistaan syksyn aikana yli 20 eri maassa: Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Intiassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Espanjassa, Portugalissa, Brasiliassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Puolassa, Taiwanissa ja Kiinassa. Muiden alueiden julkaisuaikatauluista ilmoitetaan myöhemmin.

Marraskuussa 2018 julkaistua muistelmateosta Minun tarinani on myyty maailmanlaajuisesti peräti 11,5 miljoonaa kappaletta painettuina ja digikirjoina sekä äänikirjaversioina - ja Suomessa yli 90 000 kappaletta. Kirja on käännetty 45 eri kielelle.