Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 04.03.2022

Mäntyharjun kunnan ja Taidekeskus Salmelan yhteistyö palkittiin kansallisessa sponsorointikilpailussa

Mäntyharjun kunnan ja Taidekeskus Salmelan pitkäaikainen yhteistyö sai tunnustusta torstaina 3.3. järjestetyssä Sponsorointi ja Tapahtumat ry:n Awards 2022 -gaalassa. Tilaisuudessa palkittiin viime vuoden parhaita suomalaisia sponsorointitekoja ja tapahtumia.

 

 

Kuvassa ovat tummissa puvuissa vasemmalta Tuomas Hoikkala, Jukka Ollikainen ja Alvar Huhtanen.  Heillä on kädessään palkinnot ja kukkia.

Palkinnon vastaanottivat kunnanjohtaja Jukka Ollikainen (keskellä) Taidekeskus Salmelan toiminnanjohtaja Tuomas Hoikkalan (vas.) ja festivaalikoordinaattori Alvar Huhtasen (oik.) kanssa. Kuva: Taidekeskus Salmela

 

Vuoden kulttuurisponsoroinnin palkinto myönnettiin Nuoret taiteilijat Taidekeskus Salmelassa -hankkeelle, joka on saanut alkunsa kunnan tukeman residenssitoiminnan perustamisesta vuonna 1993 ja jatkunut yhtäjaksoisena ja monipuolistuen siitä asti.

Maksuttomassa ja korkeatasoiset puitteet tarjoavassa nuorten taiteilijoiden residenssissä on vuosien varrella ollut satoja taiteilijoita. Kunta myös tukee Salmelan Nuorten kuvataidekilpailua ja jokakesäistä Vuoden nuoren taiteilijan valintaa ja näyttelyä.

Taidekeskus Salmelan toiminta Suomen suurimpana kuvataidefestivaalina ei olisi mahdollista ilman tiivistä ja vastavuoroista yhteistyötä kunnan kanssa. Kunta saa Salmelan kautta runsaasti näkyvyyttä ja brändihyötyä, josta Vuoden kulttuurisponsorointi -palkinto on osoitus.

Taidekeskus Salmela osoitti kiitokset yhteistyöstä Mäntyharjun kunnan nykyiselle kunnanjohtajalle Jukka Ollikaiselle.