Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 20.07.2023

Levoteatteri vierailee KokoTeatterissa pelinomaisella esityksellään

Levoteatteri vierailee KokoTeatterissa 21.-23.7.2023 teoksellaan Cosmic Flora: Questscape Madness - Levoteatteri: The Sidequest 

Kuvassa on luontoa, kukkia ja vihreitä pystyssä olevia palmun oksia eri väreissä.

Kuva: Levoteatteri

 

Kuvittele valtava avaruus, joka on täynnä eloisia ja toisaalta kasveja muistuttavia rakenteita. Kosminen kasvisto koostuu eteerisistä, luminoivista kasveista, jotka näyttävät kelluvan avaruuden painottomuudessa. Niitä on eri muotoisia, kokoisia ja värejä, jotka uhmaavat maallisen kasviston käytäntöjä.

Kun ajaudut tämän kosmisen puutarhan läpi, et voi muuta kuin tuntea ihmeen ja rauhallisuuden tunteen. Kosmisen kasviston näkeminen luo surrealistisen ja lumoavan kohtauksen, joka muistuttaa sinua loputtomista ihmeistä, joita on olemassa maallisten rajojemme ulkopuolella.

Cosmic Flora: Questscape Madness - Levoteatteri: The Sidequest on pelinomainen esityksellinen kokeilu.

Pelinomainen esityksellinen kokeilu toteutetaan viikossa yhdistämällä mm. workshoppeja, ryhmäkeskusteluja, demoja, yleisöäänestyksiä ja tekoälyä.

Levoteatteri on helsinkiläinen vapaa ammattiteatteriryhmä, joka tuottaa uutta monitaidetta pääasiassa pääkaupunkiseudulle. Levoteatteri etsii uusia tapoja toimia, uutta praktiikkaa, uusia lähtökohtia sekä kaikkiaan uusia tapoja tehdä teatteria ja esitystaiteita.

Työryhmä: Heidi Bergström, Anna Kirvesniemi, Pinja Kokkonen, Justus Mättö ja Maija Suominen
Tuotanto: Levoteatteri

Esitys on K15 ja kevyesti osallistava. Kaikesta osallistavasta on oikeus kieltäytyä ja esityksessä on käytössä ennakkoon ilmoitettu turvasana.