Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 30.04.2020

Lauantaina 2.5. 33 vuotta täyttävä Saara Aalto järjestää faneilleen 3 jymy-yllätystä

Koronapandemia tyhjensi Saara Aallon keikkakalenterin ja nyt luovuus kukkii; luvassa on kaikille ilmainen QUEENS LIVE! –synttärikonsertti vapunpäivänä 1.5. Vastavihityt Saara ja Meri Aalto laajentavat No Fear -brändinsä podcastiksi ja verkkokouluksi.

Kuvassa on Saara Aalto, joka katsoo olkansa yli. Hänellä on musta asu päällä, jossa on avoin, nyöritetty selkämys.

Kuva: Paul Paasimaa

 

Lauantaisten 33-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi Saara Aalto järjestää Facebook-sivullaan kaikille ilmaisen QUEENS LIVE! –synttärikonsertin, missä kuullaan musiikkimaailman kuningattarien kappaleita suoraan Saaran olohuoneesta. Tämän glamourimmaksi ei kotikonsertti mene; esitys toteutetaan monikameratuotantona, upean valaistuksen ja vaatevaihtojen kera!

Konsertti on katsottavissa 1.5.2020

https://www.facebook.com/saaraaaltoofficial
 

No Fear -Rohkeampi minä -podcast

Saara Aalto julkaisee puolisonsa Meri Aallon kanssa ”No Fear – Rohkeampi minä”-podcastin 2.5.

”No Fear” on ollut Saaran ja Merin motto jo vuodesta 2015, jolloin Saara julkaisi No Fear-kappaleensa. Asenne on johdattanut naiset seikkailuihin mm. Brittien X Factoriin saakka ja nyt he ovat päättäneet laajentaa No Fear-brändiään.

Saara: ”Olemme haaveilleet podcastin tekemisestä jo pitkään. Olemme kokeneet sen verran seikkailuja ja keränneet elämänkokemusta, että on hienoa päästä vihdoin puhumaan asioista ääneen. Podcastin tärkein missio on auttaa ihmisiä viihdyttävällä tavalla löytämään työkaluja ja rohkeutta elää itsensä näköistä elämää. Joka jaksossa puhumme meille tärkeistä aiheista, arvoista ja kokemuksista, sekä haastetaan ihmisiä pohtimaan omaa elämäänsä, ja miten siitä saisi tehtyä vielä paremman ja onnellisemman”.

 

Kuvassa ovat Saara Aalto ja puolisonsa Meri Aalto istumassa portailla. Molemmilla on farkkuasut päällä.  Kuva on otettu kesällä.

Meri ja Saara Aalto. Kuva: Sami Tuunanen

 

Podcast myös paljastaa, että pari on vihitty ja Merin sukunimi on nyt Aalto. Koronatilanteen takia vihkiminen tapahtui intiimisti ja häitä juhlitaan ystävien ja perheen kesken myöhemmässä ajankohdassa. Pari on onnellinen näistä muutoksista ja yhteisistä tulevaisuudensuunnitelmista.

Meri: ”Olen opiskellut hyvinvointivalmentajaksi ja life coachiksi, ja ihmisten auttaminen kokonaisvaltaisesti on minulle sydämen asia. Olen itse käynyt menneisyydessäni läpi raskaita aikoja, kärsinyt paniikkihäiriöstä sekä ahdistuksesta. Sen takia itsensä kehittäminen ja hyvinvoinnin lisääminen elämässä on minulle todella tärkeää. En malta odottaa, että pääsemme Saaran kanssa puhumaan ihmisille rehellisesti niin inspiroivista kuin vaikeistakin aiheista. Totuttelen tässä uuteen sukunimeen, mutta onneksi olen kuitenkin ehtinyt valmistautua tähän jo monta vuotta”.

”No Fear – Rohkeampi minä” –podcastin ensimmäinen jakso tulee ulos Saaran syntymäpäivänä lauantaina 2.5.. Sen jälkeen jaksoja tulee kerran viikossa, joka perjantai.

Podcastia pääsee kuuntelemaan osoitteessa:

https://www.facebook.com/saaraaaltoofficial

No Fear -verkkokoulu

Ensimmäinen koulun online-kurssi on kauan toivottu ”SAARA AALTO - SINGING MASTERCLASS”, 5 viikon laulukoulu, missä Saara paljastaa laulunsa salaisuudet ja antaa ihmisille työkalut kehittää omaa ääntään. Olitpa sitten suihkulaulaja, karaokelaulaja, kuorolaulaja, opettaja, artisti -vasta-alkaja tai ammattilainen, ääntä voi ja kannattaa aina kehittää.  Tämä kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia jotain uutta äänestään.

”Olen sitä mieltä, että jokainen voi oppia laulamaan! Olen vuosien varrella opettanut laulua paljonkin, mutta koska viime vuodet ovat menneet keikkaillessa, olen joutunut kieltäytymään laulunopetustöistä. Olin pyöritellyt päässäni ideoita ”mestarikurssin” järjestämisestä, ja nyt tämä koronatilanne auttoi toteuttamaan unelman netissä. Olen käyttänyt koko elämäni laulamiseen sekä oman ääneni tutkimiseen ja kehittämiseen. Nyt olen paketoinut kaiken tärkeän oppimani 5 viikkoa kestävän kurssin muotoon, minkä jokainen voi käydä läpi omaan tahtiinsa. Nettikurssi mahdollistaa myös kattavan paketin myymisen yhden laulutunnin hinnalla, mikä on mahtavaa!”

Kurssiin kuuluu oppimateriaalit videoiden muodossa, sekä videohaastatteluja, joissa Saara kertoo kokemuksistaan maailman musiikkikentällä.