Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 15.11.2019

Kupla vai Uitti - UIT:n kevätrevyyssä viihdyttävät Risto Kaskilahti, Anu Sinisalo, Sinikka Sokka sekä Putous-tähdet Mikko Töyssy ja Heikki Ranta

Risto Kaskilahti, Sinikka Sokka, Mikko Töyssy ja Anu Sinisalo nousevat Linnanmäen Peacock-teatterin lavalle ensi keväänä Uuden Iloisen Teatterin Kupla vai Uitti -revyyn tähtinä. UIT:n tähtikaartiin liittyvät myös Pihla Penttinen, Sami Hintsanen, Heikki Ranta ja Marika Tuhkala. Tanssinumeroissa tullaan näkemään Salatut Elämät -sarjasta tuttu Emil Hallberg ja Jussi Väänänen, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -tanssijat Katri Mäkinen ja Jutta Helenius.

Kuvassa on UIT:n esiintyjiä valkoisissa asuissa vaaleansinisellä taustalla. Esiintyjät ovat kuvassa lentämässä taivaalla ja kylpyammeessa ja sen ympärillä.  Osa on tanssiliikkeessä.

Kuva: UIT

 

”Olo on kuin entisellä tytöllä; vihdoinkin! Odotukset ensi keväästä ovat iloisen korkealla, konkarina olen nimittäin pystynyt jalostamaan perinteisen jännityksen kauhuun. Kasassa on kuitenkin huima ryhmä ammattilaisia Peacockin joka nurkassa, jotka osaavat kaiken hyperventiloinnin estämisestä origameihin. Silti kaikkien kannattaa muistaa; moka on virhe”, sanailee UIT:n lavalle ensimmäistä kertaa nouseva näyttelijä Risto Kaskilahti.

Esityksen ohjauksesta vastaa viime kevään tapaan UIT:n revyylavaltakin tunnettu näyttelijä Sari Siikander.

"Viime kevään revyyohjaus opetti minulle jotakin olennaisen tärkeää: tekemisen ilon vailla pelkoa epäonnistumisesta. Taiteista jaloin on se joka tuottaa iloa niin tekijälleen kuin katsojille. Riemulla lähden jälleen tätä iloa metsästämään, sen löytymiseen vahvasti luottaen, sillä katsokaa, mikä esiintyjäkaarti minulla on leikkikavereina", riemuitsee UIT:n kevätrevyyn ohjaaja Sari Siikander.

Koreografian teokseen suunnittelee Tanssii Tähtien Kanssa -tanssija Mikko Ahti. Kyseessä on UIT:n 42. kevätrevyy.

Kupla vai Uitti vierailee Nilsiän Louhosareenalla 31.7.-2.8.
Kupla vai Uitti Helsingissä, Linnanmäen Peacock-teatterissa 25.4.-13.6.2020
Ensi-ilta on 29. huhtikuuta.