Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 07.02.2024

Kriisistä kriisiin - SuomiRock-revyy Kairossa

Nyt oli sellainen pläjäys Ravintola Kairossa, että meni suoraan suoneen, sieluun ja sukkiin. Kotkan kaupungiteatterin esitys Kriisistä kriisiin SuomiRock-revyy antaa kaikkensa. Työryhmä on itse käsikirjoittanut revyyn ja sen on ohjannut Kalle Kurikkala, joka on yksi Kotkan teatterin näyttelijöistä.

Kuvassa on neljä näyttelijää valkoisissa paidoissa ja mustissa farkuissa. He tanssivat. Taustalla on punaisia tuoleja ja tausta on tumman lilahtava.

Kuva: Jukka Koskinen

 

Esityksessä edetään Kriisistä kriisiin ja miten ollaan Urheiluhullu. Huomenna jo Juppihippipunkkari, jollei Levoton Tuhkimo. Valot pimeyksien reunalla ja sitten tuleekin mieleen, että Tahdon rakastella sinua, ellei se olisi Romanticide! Peltirumpu kajahtaa ja sitten näkyy Rusketusraidat. Pidä huolta, että seuraavaksi soi Satumaa-tango. Seireeni saapuu ja pyytää; Anna mulle piiskaa. Via Dolorosa on paikka missä kohdataan Pelikaani, joka on Vihreän joen rannalla. GET ON!!!

 

Kuvassa on viisi näyttelijää, joista yksi istuu tuolilla ja muut seisovat takana oikea käsi pystyssä.  Heihin kohdistuu vihreää valoa.  Vasemmassa nurkassa näkyy kauempana olevaa bändiä.

Kuva: Jukka Koskinen

 

Revyyssä on sellainen draivi päällä, ettei yhtään sellaista hetkeä, että olisi kerennyt huokaista. Aivan mahtavaa! Biisivalinnat olivat niin osuvia ja säestyksestä vastasivat Josa, Hate ja Wiltsu.
Kaikki välikriisit olivat niin hauskoja, vaikka taustalta paistoikin se todellinen asia. Jokainen voi ottaa omakseen monia esitettyjä juttuja.

 

Kuvassa on viisi näyttelijää, joista yksi mies punaisessa takissa makaa neljän punaisen tuolin päällä.  Takana ovat muut näyttelijät ja vasemmalla oleva nainen kädet ojennettuina. Muut katselevat.

Kuva: Jukka Koskinen

 

On ihan vaan pakko ylistää koko porukkaa, miten taitavia he ovat: Miia Maaranen, Lise Holmberg, Mirka Mylläri, Marika Huomolin ja porukan ainoana miehenä Juho Markkanen. Silmät kostuivat siitä, miten hienosta esityksestä sai nauttia, eikä naurun kyyneleiltä voitu välttyä.

Ehdottoman suositeltava esitys, jonka voisi katsoa vaikka kuinka monta kertaa. Lisäksi Ravintola Kairon ruoka oli varsin maittavaa. Niin ja kun Kouvolasta pääsee junalla oven eteen, niin kyllä kelpasi!

Kini Laine