Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 10.05.2022

Klaus Härön uuden elokuvan ensi-ilta syyskuussa - katso video

Klaus Härön ohjaama elokuva Rakkaani merikapteeni saa ensi-iltansa syyskuun 30. päivänä tänä vuonna.

Kuvassa ovat Klaus Härö ja näyttelijät Catherine Walker ja James Cosmo sekä tuottaja Kai Norberg irlantilaisessa maalaismaisemassa.

Ohjaaja Klaus Härö, näyttelijät Catherine Walker ja James Cosmo sekä tuottaja Kai Nordberg Irlannissa My Sailor, My Love -elokuvan kuvauksissa. Kuva: Emily O´Callaghan /Making Movies

 

Helsinkiläisen Making Movies Oy:n tuottaman ja Irlannissa kuvatun suomalaisen elokuvan pääosissa nähdään James Cosmo (Braveheart, Troija, Trainspotting, Game of Thrones), Bríd Brennan (tv-sarja Hope Street) sekä Catherine Walker (tv-sarja Shetlandsaarten murhat).

”Elokuvissa näemme usein tarinoita ensimmäisestä rakkaudesta ja minusta on kiinnostavaa kertoa nyt millainen voi olla viimeinen rakkaus”, kertoo ohjaaja Klaus Härö.

 

 

Rakkaani merikapteeni (My Sailor, My Love) alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet menestyselokuvan Äideistä parhain kirjoittajat Kirsi Vikman ja Jimmy Karlsson. Elokuva kertoo vanhasta merikapteenista joka rakastuu kodinhoitajaansa. Miehen aikuinen tytär ei hyväksy suhdetta ja hän haluaa saada takaisin isän, jota hänellä ei oikeastaan koskaan ollutkaan. Rakkaani merikapteeni kertoo iättömästä rakkaudesta, anteeksiannosta ja välittämisestä.

Elokuvan ohjaa Jussi-palkittu ja Golden Globe -ehdokas Klaus Härö (Miekkailija, Äideistä parhain, Elämää kuoleman jälkeen). Elokuvan tuottavat Kai Nordberg ja Kaarle Aho tuotantoyhtiö Making Movies Oy:lle. Elokuvan levittää Nordisk Film.

Elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta Suomen 30.9.2022.