Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 18.03.2021

Keräily kunniaan - Nonmarittajat keräilypyörteessä antaa vinkit hyvään elämään

Oletko tuskastunut kokoelmiesi karttumisen hitauteen? Harkitsetko keräilyharrastuksen aloittamista? Nonmarittajat keräilypyörteessä -teos ylistää kokoelmien kartuttamista.

 

Kuvassa on vihreällä pohjalla, jossa on mustalla miehen hahmo kädet levällään ja ympärillä leijuu esineitä ja mm. tuoli.

Osa krijan kannesta. Kuva: Avain

 

Keräileminen mullistaa ihmissuhteesi, parantaa parisuhteesi ja takaa sinulle mielenkiintoisen elämän. Nonmarittajat keräilypyörteessä -teoksen kirjoittajalla, ammattikeräilijä Niklas Åkella on tästä vankka kokemus. Kirja on hyödyllinen ja hauska teos keräilyharrastuksen aloittamiseen tai sen saattamiseen aivan uudelle tasolle.

Viime vuosina on suorastaan painostettu luopumaan tavaroista, mutta asiantunteva keräilijä hankkii niitä siksi juuri nyt. Ratkaisu maailman ongelmiin ei löydy tavaran hävittämisestä, vaan käytetyn tavaran hyödyntämisestä.  

Niklas Åke on intohimoinen keräilijä, joka on hionut keräilystrategian omaksi taiteenlajikseen. Kirpputoreja ja keräilymarkkinoita 1970-luvulta saakka seurannut Niklas Åke on muun muassa nähnyt läheltä yksityiskokoelmien muutoksen museokokoelmiksi.

Niklas Åke: Nonmarittajat keräilypyörteessä, kansi: Timo Numminen