Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 04.06.2024

Karismaattiset Jarkko Ahola ja JP Leppäluoto yhteiskiertueelle syksyllä

Monipuolinen rocktenori Jarkko Ahola ja rouheääninen baritoni JP Leppäluoto lähtevät Double Trouble -nimiselle yhteiskiertueelle. Loka-marraskuulle sijoittuvalla konserttisalikiertueella kuullaan molemmille miehille tärkeitä kappaleita heidän taipaleidensa varrelta. Luvassa on sekä isoja kansainvälisiä hittejä että kotimaisen musiikin helmiä - ja tietysti kahden huippusolistin duettoja.

 

Kuvassa ovat Jarkko Ahola vasemmalla sivuttain tumman kirjavassa paidassa ja hän katsoo oikealla. Oikealla on JP Leppäluoto ja hänellä on molemmat kädet suoraan sivulla. Tausta on tumma.

Kuva: Warner Music Finland

 

Double Trouble -konserteissa tulee esiin sekä solistien rockimpi että herkempi puoli.

- Kuullessani ehdotuksen minun ja JP:n yhteiskiertueesta ensimmäinen ajatukseni oli, että miksei se ollut minun ideani. Tämähän toimii. Yhdistetään voimamme, herkkyytemme, äänemme ja eroavaisuutemme. Mitäpä muuta siitä tulee kuin Double Trouble, Jarkko Ahola fiilistelee.

- Meidän lisäksemme mukana on nelihenkinen bändi, ja pystymme tekemään sekä isoja toteutuksia että mies ja kitara -esityksiä. Jarkon kanssa työskentely on aina ollut mutkatonta ja mukavaa. Tulevalla kiertueella on luvassa vaaraa ja viihdettä, JP Leppäluoto maalailee.  

Jarkko Ahola & JP Leppäluoto - Double Trouble -konsertit:
05.10. Raahe, Raahesali
13.10. Lahti, Sibeliustalo
18.10. Ähtäri, Ähtärihalli
19.10.Tampere, Tamperetalo
25.10. Salo, Salohalli
01.11. Pori, Promenadi

Menestyksekkäästä soolourastaan ja Teräsbetoni-yhtyeestä tunnettu Jarkko Ahola muistetaan muun muassa suosituista joulukiertueistaan sekä useista loppuunmyydyistä areenakeikoista yhdessä Waltteri Torikan kanssa. Lisäksi hän on toiminut yhtenä supersuositun Elämäni biisi -ohjelman solisteista.

Niin ikään Elämäni biisistä tunnetuksi tullut JP Leppäluoto on ihastuttanut yleisöä vuosien varrella sekä soolona että monien yhtyeiden solistina. Hänet muistetaan myös Raskasta Joulua -kokoonpanosta. Tänä kesänä JP Leppäluoto nähdään Yö-yhtyeen solistina festarikeikoilla.

warnermusic.fi