Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 11.05.2023

Käärijän odotettu ikärajaton kotiinpaluukeikka Helsingin jäähalliin heti Euroviisujen jälkeen

Suomen Euroviisuedustaja ja suureksi ilmiöksi noussut Käärijä on selvittänyt tiensä viisujen finaaliin ilmiömäisellä Cha Cha Cha -esityksellään tiistain semifinaalissa. Finaalissa lauantaina 13.5. kuullaan Käärijän esitys Euroviisujen ensimmäisellä puoliskolla.

Kuvassa on Käärijä puolivartalokuvassa ja vaalean vihreässä bolerossaan  ja hänellä on kädet edessään.  Hän näyttää kieltään.

Kuva: Mikke Pöyhönen

 

Liverpoolista kotiin palattuaan Käärijä esiintyy uransa ensimmäisellä omalla jäähallikeikallaan lauantaina 20.5. Helsingin Jäähallissa – vain viikko viisujen finaaliesityksen jälkeen. Illan bileet starttaa suomalainen DJ-viihdyttäjä Windows95man. Konsertti on ikärajaton.

– Huikeeta päästä nousemaan legendaarisen Nordiksen lavalle. Luvassa on varmasti yllätyksellinen, energinen ja ennen kaikkea hauska show. Toivon että mahdollisimman moni pääsisi paikalle jakamaan tämän huikean kokemuksen kanssani. Ja minulle on erityisen tärkeää, että myös perheen pienimmätkin pääsevät mukaan näihin karkeloihin! It’s crazy it’s party, Käärijä kertoo.

Cha Cha Cha -hitti on saanut poikkeuksellista kansainvälistä huomiota, ja kappale on noussut Spotifyn listaykköseksi Suomen lisäksi Islannissa, sekä Spotify -listoille useissa muissa maissa. Kappaletta on striimattu Spotifyssa tähän mennessä yli 18 miljoonaa kertaa.