Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 07.02.2024

Käärija julkaisee yhteiskappaleen Erika Vikmanin kanssa - lisäksi Käärijän kevään ainoat bileet laajenevat

Rajoja rikkovat supertähdet Käärijä ja Erika Vikman julkaisevat yhteiskappaleen Ruoska perjantaina 9.2. Biisin takaa löytyy historiaa tehneen Cha Cha Cha:n tekijätiimi. Uuden Musiikin Kilpailussa läpimurtonsa tehneet Käärijä ja Erika esiintyvät yhdessä UMK-finaalilähetyksessä Nokia Areenalla lauantaina 10.2. Ruoska-kappaleeseen julkaistaan myöhemmin myös Viivi Huuskan käsialaa oleva vaikuttava musiikkivideo.

Kuvassa on Erika Vikman naamiomainen meikki kasvoillaan ja kiiltävän vaalean sininen ja sininen jakku päällään.  Vieressä on Käärijä musta-vaaleissa hiuksissa nojaten Vikmanin olkapäähän ja näyttää kieltään. Kuva on puolivartalokuva.

Kuva: Warner Music Finland

 

- Pitkä haaveilu on ohi kun pääsen julkaisemaan biisin Erika Vikmanin kanssa. Kaksi kreisiä persoonaa kun lyödään yhteen, niin lopputulos on jotain älytöntä ja sen kuulee Ruoskasta. Toivottavasti ihmiset saavat tästä kopin ja vaikkei saisikaan, niin minä olen todella ylpeä tästä teoksesta, Käärijä kommentoi yhteiskappaletta.

- On suuri kunnia julkaista yhteisbiisi Suomen kreiseimmän ja kuumimman miesartistin kanssa. Elämä on kuin ruoska, joka ajaa meidät hulluksi mutta samalla saa meidät rakastamaan itseään. Tulee ruoskaa, kipu kiihottaa! Erika fiilistelee.

Lisäksi Käärijän tämän kevään ainoat bileet launtaina 4. toukokuuta Pasilan BÖLE Arena & Clubilla laajenevat, kun tapahtumapäivään on lisätty perheille suunnattu noin tunnin mittainen päivätapahtuma ennen illan laajempaa showta. Illan konsertti on kestoltaan pidempi ja lavalla nähdään Käärijän lisäksi Erika Vikman sekä muita myöhemmin julkaistavia yllätysvierailijoita. Täysi-ikäisille illan konserttilippuun sisältyy myös pääsy tapahtuman jatkobileisiin BÖLE Arena & Clubilla.

Käärijä - It’s Crazy It’s Part2
Helsinki, BÖLE Arena & Club, Veturimiehenkatu 7
Lauantaina 4.5.2024